Lite trist...

... ja mycket trist är det faktiskt att 2 av mina bästistar har flyttat från stan för att pröva lyckan i hus med trädgård istället (gud så mysigt det låter).
 
Guinness var den första kompisen som jag lärde känna i Maggan och vilka kompisar vi blev att jag sedan fick träffa hans flock oxå vara en riktigt bra bonus. Nu känns bara tanken av att jag inte kommer att stöta på dem så där bara på J A-gatan eller i Maggan eller Pilstorpsparken eller på D H-torg overklig. Men hundlivet får gå vidare... och vi lär säkert mötas på andra platser, fast kanske inte lika ofta förstås. Guinness & Grappa kan ni inte börja blogga så att jag kan få hålla lite koll på er framöver?

Men jag har mina bilder på dem och dem får jag väl ta fram när längtan blir för stor. Guinness & syrran Grappa:


Kommentarer
Postat av: Carina

Ja, jag har oxå varit på Lena om att börja blogga - men hon drar på det. Men med lite tjat-teknik till så kanske? Visst borde Guinness & Grappa få synas lite mer i cyberrymden!



Å Walle, du hittar säkert fler vänner vad det lider. Du har ju många du träffar ändå. Tänk på att du kan åka och hälsa på dem oxå. De flyttar ju inte såå långt. Fråga MOR så kör hon säkert dig.

Postat av: Lakrits

Ja det är ju trist när polarna flyttar. Men jag kommer gärna till stan då och då och så har vi ju allt vi hittar på. Men visst, jag förstår att det är mysigt att träffas i parken och så.

2008-07-21 @ 22:22:53
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback