Oj vad det...

... kan ta på krafterna att vara ute och promenixa långt.

I eftermiddags skulle jag, MOR & FAR promenixa till den långe smales arbete i Oljehamnen och lämna lite saker som han skall ta med sig när han skall åka och hälsa på LILLMATTE i Biot på onsdag. Men jag vill lova att det var långt, det tog ca 1.15 per väg och det var ingen speciellt rolig väg, har nog inte gått så många 4-beningar där innan. 2-beningarna var betydligt tröttare än mig och det var nog inte helt bra för MORS skit häl att gå så långt. När vi kom hem så blev det lite fika på balkongen, jo solen tittade faktiskt fram en liten stund där runt 15-snåret. När solen gick i moln en kvart senare så gick vi in, FAR lade sig i sängen, MOR i soffan och jag i bian och så slockande vi alla 3 i ett par timmar.

FAR jobbar så där konstigt nu igen... han går hemifrån strax efter 21 och så kommer han hem strax innan 7 och då går han ut med mig och ger mig mat sedan har han nästan precis gått och lagt sig när MOR stiger upp. Men nästa vecka skall det tydligen bli som vanligt igen, dvs att han bara är borta på eftermiddagen fram till timmen efter midnatt sedan skall han oxå ha 2 veckors semster tillsammans med oss.

Ikväll blev det oxå en liten längre promenad, MOR skulle leta upp en affär som hette Dog & Tail, som hon aldrig tidigare hört talas om eller lagt märke till, som skulle ligga på en viss adress men som inte låg där (inte synligt i alla fall), skumt... men hon har tydligen ett telefonnummer som hon får pröva att ringa till imorgon. Måtte dom svara, måtte dom ha det hon vill köpa... för annars blir det för mycket pengar över i plånboken denna månad säger hon och det kan inte vara rätt för så har det inte varit på flera flera år.

Nä nu är jag riktigt trött i alla benen... måste vila dem tills imorgon... för då skall vi säkert promenera någon annanstans.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja det var ju en lång tur för att leta upp Den Långe Smale. Jag tycker dock inte det låter bra med din Mors häl. Men soffsovning låter skönt tycker både jag och Matte :=) Matte har gjort soffsovning till en vetenskap och konst.

Postat av: Ingela & Tessie

Ta det lugnt!!!!det är semester ett tag till....ni hinner säkert avverka ett par mil innan det är dax att jobba igen.Hoppas att vi ses snart.

2008-07-23 @ 16:59:38
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Vittra

Min mattes häl är det mest skit med den oxå. Hon skall snart få ordning på den igen hoppas hon så vi får våra lååånga promenader tillbaka. Din matte verkar vara mer tålmodig än min!

2008-07-23 @ 21:03:16
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Wallander

Vittra, har din matte oxå en elakad hälsporre? Idag trodde jag för ett kort tag att min MOR skulle ta en kniv och operera ut det onda, hon var riktigt tje på det, men som tur var stilla hon sig igen. Hon har lovat mig att kontakta läkaren igen istället. Bra beslut tycker jag.

2008-07-24 @ 00:03:33
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Carina

Jepp - det har jag. Har fått tid till att göra ortopediska skoinlägg - det är visst det enda som hjälper. Men det verkar ta tid innan man kommer dit. :-(

2008-07-24 @ 08:22:59
URL: http://shivaovittra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback