Både igår...

... och idag har jag fått höra av två olika tjejer att jag växt till mig & blivit en mera muskolös & stilig kille (muskolös, konstigt ord det där).

Kanske har jag blivit det, jag tränar ju faktiskt en hel del eller så är det bara helt enkelt så att dom inte sett mig på väldans länge :-( 

Men någon mera "påbyggnad" har det ite blivit varken söndag eller idag, men jag vet att vi hinner med ändå. Igår var det bakning som gällde halva dagen. ÄLDREMATTE hade kalas och då fick MOR rycka in och baka lite smarrigheter, det blev vaniljbullar som spred en en underbar doft i hela lägenheten, 2 kladdkakor, 1 jordgubbspaj & 1 blåbärspaj. Det åts och dracks och dracks och åts, en av ÄLDREMATTES kompisar åt upp nästan hela den ena kladdkakan själv, jag kan inte förstå hur hon kan vara så smal & grann!? När kalasandet var slut efter ett par timmar så var både jag och MOR ett slaget TEAM, det blev lite mycket av det goda på en gång.

Idag har MOR strukit och fixat med LILLMATTES alla kläder/skor/saker som hon skall ha med sig för endast en veckas vistelse i ESPANA tillsammans med den långe smale och hans familja. Hon skall åka först på Onsdag morgon, men redan imorgon kväll så skall hon börja umgås med delar av familjen. 

Kommentarer
Postat av: Enzo

Tänk min matte sa till mig igår att jag börjat se lite mer färdig ut. Vadå färdig? Vilka delar har jag saknat tidigare?



Det där med lillmatte som är iväg känner jag till. Min lillmatte är borta i tre veckor. Gissa vilka packningsbesvär det var för henne och matte innan de fick till rätt kilo på resväskan! Själv är jag ju kille så jag hade bara packat mitt koppel och min kam(om det skulle finnas någon snyggning i närheten). Att tjejer ska krångla till det så...

2008-06-24 @ 08:02:20
Postat av: Vira

Hej Walle!

Det verkar som om undomarna i er familj också flyger och far . Här vet man aldrig vem som är hemma på helgen . Ena helgen är alla tre killarna hemma +ev flickvännen, nästa helg kommer ingen. Jag blir överlycklig när jag får träffa dem. Det brukar alltid bli lite extraturer då, kanske bad i Tvedöra, motionsturer på Revingehed eller bara lite extra promenader hemmavid. Funny brukar lura till sig någon tur i traktorerna också men där sätter matte stopp för min del.

2008-06-24 @ 08:35:06
Postat av: Lakrits

Ja där ser man vad de är ute och far. Hoppas din Lillmatte får det trevligt på resan. Antar att du kommer att sakna henne lite men desto roligare när hon kommer hem. Du har ju din Mor hemma.



Fick du smaka av smarrigheterna? Förstår inte heller hur den där tjejen kan äta en massa kladdkaka och ändå vara smal. Jag lägger lätt på mig om jag äter mycket snask säger Matte. Tur jag rör på mig mycket för jag vill inte vara utan godsaker.

Postat av: Östen och Sudden

Om du har blivit så där "moskolös", eller vad det nu hette, betyder det då att du kan pryla upp oss också? För i så fall blir vi nog lite rädda för dig... Fast det förstås, du kanske är den där coole typen som inte behöver slåss för att bevisa nåt?!

2008-06-24 @ 23:29:40
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Lakrits

Nä, inte slåss väl du Walle. Jag har aldrig uppfattat att du muckar gräl. Sen får man ju säga ifrån om någon är oförskämd, det är inte så jag menar.

2008-06-24 @ 23:41:43
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Enzo, de där 2-beningarna säger så mycket konstigt ibland, men jag tror nog att din matte kan mena något i stil med vad dom tycker om mig nuförtiden. Tänk nu är vi lite lika igen



Håller med dig, jag skulle bara packat ner det viktigaste: kam, tandborste & något luktegott. LILLMATTE packade t o m ner matchande skor till de olika kvällsstasarna. Ja ja, våra LILLMATTAR lär sig väl dom oxå någongång.

2008-06-25 @ 00:14:31
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Wallander

Östen & Sudden, ni behöver aldrig bli rädda för mig... jag är världens snällaste kille. Kanske lite i pussigaste laget, men det är väl bättre, eller?

2008-06-25 @ 00:16:49
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback