Det är konstiga...

... lydnadsträningar nuförtiden, allt verkar vara mera allvarligt nu än tidigare men oxå betydligt roligare på någotvis.

När vi kom till Lomma igår ikväll så fanns det bara ett ekipagepar på apellplan, det var Zico med matte. Vi tittade först lite på dom och såg vad dom hade för sig och konstaterade att det såg riktigt bra ut. Där har vi ett föredömligt par som vi kan se upp till och lära oss mycket av. Just lära får vi göra nu, Heléne (Zico's matte) är så snäll och hjälper både oss och Lakrits & Marie.

Igår blev det en hel del linförighet samt fritt följ och jag blev mer och mer konfunderad måste jag säga. MOR bara gick på, vände och svängde än till höger än till vänster, stannade upp ibland, sprang ibland, gick fort ibland och sakta ibland. Hur  skulle jag kunna hänga med på det hade hon tänkt? MOR brukar ju alltid kolla var jag blir av och sackar jag efter för mycket så brukar hon locka & pocka eller dra lite i kopplet men nu bara gick hon, inte ens en minsta blick bakåt. Jag vet inte riktigt men kanske har jag fattat lite vad det här kanske går ut på, meningen är nog att jag skall sluta upp bredvid MORS vänstra sida.... för varje gång jag gjorde det så fick jag köttbullar. Tror jag skall pröva lite oftare på nästa träning :-)

Efter träningen så blev det en lite tur i skogen tillsammans med Lakrits & Marie. Efter en stund fick vi springa av oss lite. Vi tog jätterundor men kom tillbaka så fort vi blev tillbakavisslade, men jag blev lite förhindrad, Lakrits bet och bet efter mina ben och jag kom lixom inte fram till MOR, men MOR såg hur jag försökte och försökte så hon nöjde sig med det.



Kommentarer
Postat av: Lakrits

Matte har också lite nymodigheter för sig som jag inte riktigt är införstådd med. Men jag tror det är bra ändå. Vi kan ju inte harva runt i samma spår hela tiden där på träningen.



Skyll på mig bara...jag vet inte om du hade så himla bråttom tillbaka... men vi säger så ändå!

Postat av: Zico-Bus

Tjena Walle!

Vill bara säga att du behöver inte vara sotis - jag ska INTE ta Lakrits från dej. Jag har ju Curry! Tror jag i alla fall - jag är dock inte pappa till Jazz och Maya - fattar inte hur de blev till????

Ha en skön helg och på lördag gäller det!

Heja Sverige - Heja Zlatan!

/Z.

2008-06-13 @ 09:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback