Gårdagstränings...

... rapportering.

Det var ganska många träningsekipage igång igår, vilket är himlans bra störningsmoment. Visst var man sugen på att dra iväg bort till Lakrits & Elliot eller till någon av de andra ekipagen... men lydig som man är så stannade man kvar :-).

Vi började med att träna lite för oss själva, sedan fick vi lite nya råd & rön av snälla idérika Heléne. Så klart undrade jag även igår vad det är som försiggår, inget är sig likt från gång till gång. Igår fick jag nästan bara röra mig på en liten pytteyta och hela tiden så skulle jag ha kontakt med MOR. Detta gick ganska skapligt... men ibland så glömmer MOR bort att göra det hon ska och då blir resultatet därefter.

Eftersom att jag fortfarande inte helt tycker att detta är skitkul så är jag lite "låg" och behöver livas upp lite. Lite kom jag igång när jag belönades med Zicos repboll, tyvärr fick jag inte "makten" om den helt, men man får vara glad för det lilla roliga. Nu har jag en egen repboll vet ja för jag snusade själv upp den i MORS väska när hon kom hem ikväll.

Vidare så är MOR lite dålig på att berömma mig i rätt läge när jag gör är rätt. Hon måste oxå lära sig att behålla samma mjuka/roliga röstäge när hon t ex använder FOT-kommandot till mig en andra gång, men ibland hör man bara inte av olika skäl och höjer MOR då rösten så kan hon glömma att jag kommer i första läget.  

Idag är "rolighetspulver" oxå inköpt på Buttericks, vi får väl se om detta hjälper oss i vårt fortsatta tränande.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad är rolighetspulver? Det låter spännande men jag tror Matte behöver anti-vims pulver. Finns det tror du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback