Bråttom...

... väldigt bråttom fick jag när jag förstod att Lakrits & Marie var på ingång.

Jag krafsade på hissdörren för att den fortare skulle gå upp, likadant på båda entrédörrarna. Hade jag varit smalare hade jag försökt att pressa mig igenom järngrindarna ut mot gatan för att allt skulle ha gått fortare. Jörgen Ankersgatan for jag uppför utan en endaste benlyftning, likaså tog jag närmsta vägen genom Magistratsparken och sedan över Pildammsvägen in på Stadsteaterparkeringen och där stod hon, Lakrits och bara väntade på mig.

När vi lämnade parkeringen tillsammans så fanns det hur mycket tid som helst till att kissa.

Vi gick en ny runda idag... jag måste ju visa Lakrits runt i hela min stad. TJOCKKORSVÄTNINGEN blev idag på S:t Knuts torg, där vi fick se ett nytt sätt att dela korven på mitten. Den blev denna gång delad på längden vilket i och för sig var fiffigt för den svalnade fortare, men Marie löste det hela enkelt genom att använda nyporna och dela den på mitten ännu en gång.

Ikväll blev en mycket bättre kväll än igår, då var nämligen MOR så tråkig att hon somnade i soffan 20.45 och vaknade först när klockan ringde imorse halv 7.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Mmmmmm, korv är gott!

2008-03-26 @ 23:17:19
Postat av: Lakrits

Ja, visst är korv bland det smaskigaste som finns. Jag fick trots att jag är på lite diet. Tack för en som vanligt trevlig tur Walle. Matte glömde fin fina scarfs men det gick ju ändå. Hoppas bara hon kommer ihåg den nästa gång, jag vill ha den på när jag hälsar på hos dig.

2008-03-27 @ 09:27:00
Postat av: emma, skott & snart krut

Vilken mysig runda ni verkar haft! Jag skulle behöva öva upp mitt "lokal-sinne" när det gäller Malmös gator, man kanske kan fjäska till sig en guidad tur en dag :D

kramar från oss

Postat av: Wallander

Lakrits, lite slarvigt av din matte att glömma scarfsen... men godiset till mig glömde hon då inte :-)

2008-03-27 @ 21:35:22
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Emma, vi tar gärna dig oxå på en guidad tur... det är bara att hojta till... kan man i utbyte då få en snabbläggningskursus?

2008-03-27 @ 21:38:57
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback