Dagens...

... LUNCH, oj det blev fel, jag menade dagens träningsrapport.

MOR tog ut köttbullar för tining när hon kom hem från jobb, dom låg där sedan på vasken i flera timmar och spred sin oemotståndiga doft. Jag kollade in dom flera gånger och undrade förstås vad dom skulle vara till, men fick till svar, vänta så får du se.

Runt 21-tiden kallade MOR på mig, hon stod då i hallen och väntade med en skål i handen, jag kände doften direkt. Jag släppte inte skålen ur sikte en enda gång i hissen ner. Jag trodde vi skulle i tvättstugan eftersom jag inte hade kopplet på mig, men det visade sig att vi skulle in i garaget. Jag tvekade en pyttesekund men gick sedan in igenom både första och andra garage dörren. Jag gick bara 2 meter in i garaget sedan satte jag mig ner. MOR gick vidare en bit och satte sedan ner köttbullsskålen och gav mig tillåtelse att gå fram till den. Jag tvekade, MOR flyttade då skålen lite bakåt och då gick jag dit fram. Jag ville sedan gärna fram till MOR och tacka men hon var lite närma bilen tyckte jag så jag stannade en bit ifrån. Mer än så skedde inte idag, vi gick tillbaka upp igen och jag var så nöjd & belåten, men lite fundersam över varför jag inte behövde hoppa in i bilen. Men bara att gå in igenom de två dörrarna utan koppel var idag ett klart framsteg och det var inte så himlans farligt, jag glömde lixom bort mig lite, var fullt fokuserad på köttbullsskålen.

Kommentarer
Postat av: Enzo

En hel skål med köttbullar!!!! Hoppas matte bestämmer sig för att träna mig också med att gå fram till bilen utan koppel.

2008-03-15 @ 10:14:56
Postat av: Guinness

Jag hade gjort vad som helst för en skål köttbullar. Jag kan hoppa in och ut ur er bil hur många gånger som helst för en köttbulle eller två. Jag kan ställa upp och visa när som helst, säg bara ordet köttbulle så kommer jag som ett skott. Fast det gåt inte den här helgen för jag är i Småland och lever skogsliv med min andra flock.

2008-03-15 @ 12:08:53
Postat av: Wallander

Enzo, du får säga till om du vill att jag skall försöka påverka din matte till att pröva köttbullstricket på dig.

Guinness, jag är inte så säker på att det kommer att gå bättre om du visar... jag tror faktiskt att risken är stor att jag får lite prestationsångest då.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback