Hot Dog...

... i dubbel bemärkelse.

Ikväll fick jag & MOR besök av Lakrits & Marie. Lakrits var kvällen till ära klädd i scarfs med texten "Hot Dog" som hon fick av mig i måndags i sitt påskägg tillsammans med en massa hjärtegodisbitar. Texten passar himlans bra in på henne tycker jag... för mig är hon en riktigt "Hot Dog" och på träningarna är hon ganska ofta oxå en "Hot Dog".

Även om Lakrits var nybadad efter löpet så luktade hon fortfarande förbaskat gott, det var inte helt lätt att hålla sig ifrån henne, men jag fick beröm av MOR när vi kom hem, hon sa att jag skötte mig väldigt bra trots allt.

Vi gick en riktigt lång runda trots att det var kallt som attan men efter ett stopp hos Orvars korvar så fick vi båda lite ny energi.

En gentleman som jag är så följde jag Lakrits till bilen, jag var oxå halvvägs på väg in hennes bur, då MOR påminde mig om vad jag höll på att göra. Ooops, jag höll nästan helt på att glömma att jag inte självmant hoppar in i bilar. Tänk vad kärleken kan förblinda en!

Marie, tack snälla för Chicken Bits-påsarna. Jag höll koll på MORS fickor hela vägen hem, jag släppte dom inte ur sikte en sekund. MOR såg hur intresserad jag var, så hon sa till mig att hon kanske borde sätta fast en sådan påse i pannan när vi skall träna kontakt-kontakt. Ha ha, det skulle jag vilja se henne göra och sedan gå ut i parken...

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var så trevligt så trevligt att komma till din stad igen Walle. Kanske var för att jag njöt så som jag liksom glömde dra.

Förresten så har jag ett förslag till sommaren (förutom IKEA tur som planeras) och det är glass som efterrätt efter korven. Men vi får väl se hur vi ska fixa till det för oss. Eller så skiftar vi beroende på väder och tid på dygnet. Det är oekonomiskt att köpa en kula glass jämfört med två kulor. Matte brukar sno en bägare till mig (tom alltså) som hon pytsar över i. Så kan vi liksom dela på en glass.

2008-03-19 @ 22:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback