Jag gick nästan på...

... hela MORS lurendrejeri gällande "Hoppa in i bilen" grejen.

Vi gick ner tillsammans i garaget jag & MOR. Jag fick stanna innanför garagedörren och titta på när MOR placerade ut köttbullar hela vägen fram till bilen. MOR ställde sig sedan borta vid bilen och förökte locka mig till sig. De två första köttbullarna tog jag som ingenting... den tredje efter ytterligare lite lockelse men den fjärde var ruskigt nära inpå så det dröjde riktigt länge, men tillslut så tog jag mod till mig. Jag hoppade faktiskt in i bilen oxå när MOR direkt efter fjärde kastade in den femte i bilen gav mig kommandot att hoppa in.

Undrar om det kommer att finnas godsaker hela vägen fram till bilen varje gång nu framöver, om så, ja då kan jag nog börja överväga mitt tidigare beslut.

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-BB

Wow - vi gör vågen!
Wallander och köttbullar, en oslagbar kombination :D
/Heléne
PS. Men du Walle, hade du lugnat dej lite och inte tagit de två sista köttbullarna, hade det kanske vankats wienerbröd nästa gång *fniss*

2008-03-14 @ 09:06:12
Postat av: Östen

Nämen Walle, gillar du inte att åka bil? Det som är så häftigt, man bara hoppar in och vips är man på nåt jätteroligt ställe! Jag skulle helst vilja åka bil jämt, tänk om vi kunde flytta in i den allihop...

Postat av: Enzo

Jag har full förståelse för din misstänksamhet mot bilen! Inte får de mig till en bil utan att jag har koppel på mig inte. Matte har försökt muta mig med godis i bilen men se det går jag inte på. Överhuvudtaget äter jag ingenting som är i en bil. Ok, någongång har jag blivit lurad när det varit korv. Men torrt, tråkigt hundgodis kan de glömma att jag äter hur länge det än ligger i bilen.

2008-03-14 @ 19:20:59
Postat av: Wallander

Köttbullar är oemotståndiga... men ibland krävs det mera mod.

Jag kan inte säga att jag inte gillar själva bilåkandet, men vägen in i buren är lite tuff alltså.

Enzo... vad är det jag hör. Jag vet inte riktigt varför jag envisas med att göra som jag gör. Har du kommit på varför du gör det?

Vi kanske skall satsa på att köpa en stor turnébuss där vi alla får plats, sedan kan vi åka runt till olika platser och träna, tävla mm. Visst hade det kunnat vara trevligt?

2008-03-14 @ 23:15:14
Postat av: Enzo

Låter mycket trevligt med en turnébuss. Då blir det ju mer som ett hem och inte en bil dessutom.

Nej, bilar har jag aldrig gillat. Varför vet jag egentligen inte. Men matte tycker det är ett framsteg att jag bara går till bilen MED koppel. Så har det nämligen inte alltid varit... Föran tycker vi ska ta till ert träningsknep också. Får se hur matte gör.

Just nu verkar matte mer intresserad av att veta varför jag slutat äta min hundmat. Idag skulle hon lura mig med köttbullar med sås i hundmaten. Ha! Jag petade ut köttbullarna och slickade i mig såsen medan den där hundmaten ligger prydligt kvar i ett hörn i matskålen. Den som har ett bra svar till matte varför jag gör så här är välkommen att höra av sig. För jag tänker inte berätta det för henne. Lite jobb får hon ju ha.

2008-03-15 @ 10:12:23
Postat av: Wallander

Matstrejkat är nog det enda jag INTE gjort i mitt liv så här långt. Så tyvärr har jag inget bra knep att lära ut i detta ämne.

2008-03-15 @ 18:31:39
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback