Nu skall...

... nog MOR kunna gå långa promenixer med mig utan att gnälla över att det gör ont över allt.

Hon har nämligen införskaffat sig ett par nya pjucks idag. Vackra är dom inte... men dom skall tydligen vara toppen för hela människokroppen. Gratis var dom så klart inte heller, men jag har sagt till MOR att om hon blir hjälpt av dom så måste det väl vara värt varendaste lilla krona. Imorgon bitti skall dom visst invigas och snälla ni där ute hjälp mig att hålla tassar & tummar för att de kommer att hjälpa.

Kommentarer
Postat av: Ingela

Vi håller tassarna för er i dag...din MOR kanske kan gå så bra så ni till våren vill följa med mig och min brossa Viggo till fjällen och vandra :=)våra mattar har fått det för sig att vi ska de, jag har redan fått en fin klövje väska för matte säger att jag ska bära min mat själv taskit va! jag tycker att matte kan bära när hon hittar på sådana här saker eller vad tycker du Walle?
Trist att du inte kommer på dubbelarranggemanget i maj, jag är inte hellre byggd som man ska om man är flatte så någon placering på utställningen det får jag inte, men jag ska dit ändå för Matte säger att det är jättekul att träffa alla hundar och människor...kanske du kan få din MOR att tänka om?!

Postat av: Wallander

Det där med fjällvandring, nä det är nog inget varken för mig eller MOR. Men det blir säkert skitlajbans för dig och brorsan Viggo. Du får se det där med att du skall bära din egen mat som positivt, om du inte gör det så kanske inte du & Viggo kan följa med för att era mattar inte orkar bära både sin & eran mat.

Angående dubbelarret, ja jag skall se vad jag kan göra i ämnet övertalningsförmåga.

2008-03-28 @ 18:59:54
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: emma, skott & snart krut

Klart att vi ska träna snabba ligg!! Vi ska bara hitta en dag som passar!!! Vi kan väl "mailas" om en dag....
Hoppas att ni haft sköna promenader med nya "pjucks" :D
Trevlig helg!!
krameli kram

2008-03-28 @ 19:24:29
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Wallander

MOR hälsar och säger att skorna verkar vara väl värda sitt pris och jag tyckte det verkade som att hon lixom svävade fram som på moln, dvs det såg riktigt behagligt ut.

Emma, håll utkik i mailbrevlådan.

2008-03-28 @ 19:47:10
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback