Oh vilken...

... rolig dag, ha ha ha ha...

MOR steg upp tidigt som attan idag (05.45), lite dålig stil att väcka mig vid den tiden (ha, precis som om jag skulle vara speciellt svårväckt). Vi gick ut en runda och sedan började MOR baka en massa matbullar och därefter packades det ihopa en himla massa som tydligen skulle släpas med till Lomma och dagens BG-träning nr 2.

Idag hände det min sagt roliga saker... vi fick en och en göra en massa kuliga saker inomhus. När jag kom in i rummet så var det helt OK att hälsa på ALLA 2-beningar vilket var störtkul, men vi skulle förstås testas på något oxå. Det låg 3 föremål på golvet som skulle hämtas in och man studerades ingående på hur man greppade dessa 3 helt olika material. Det var en tennisboll, ett par gamla ihopknutna Göranjeans samt en tom Coca cola burk. Så här såg det ut när man kom in i rummet:
image459
Jag skilde mig lite från de övriga ekipagen, jag tog inte tennisbollen först, jag valde Görans gamla väldoftande jeans, sedan tog jag bollen, men cola-burken ratade jag en bra stund innan grappade den för att påbörja operation burkdemolering.

När dessa moment var utförda så åkte man tillbaka in i bilen. Dock dröjde bara en liten stund och sedan var det in igen för nästa test. Denna gång rullades/skickades en boll/nalle/godisbit över golvet som plötsligt försvann under ett skynke och då var uppgiften att klura ut hur man skulle få fram dessa olika föremål. Detta var inte det lättaste, jag gav upp ett lite tag och stack bort och uppvaktade Lotta lite, för det är nämligen lite synd om henne för tillfället, hon har ju inte sin älskade nyblivna Curry-mamma hemma hos sig. Men jag återgick sedan till min uppgift och löste dom alla 3.
image460
Återigen tillbaks in i bilen en stund innan man sedan fick komma ut igen för en hel del mycket givande träning utomhus. Idag vill jag lova att GB även fick ordentlig fart på MOR och då tyckte jag genast att hon blev mycket roligare. Men stackarn, hon har legat helt utslagen/vingabruten i soffan sedan vi kom hem och dessutom ojjar hon sig lite över att symaskinen måste tas fram, hennes nya dyra fjällräven byxor fick ta lite väl mycket stryk efter hennes markdykningar. Men jag måste säga att jag även uppskattade denna spontanitet hos MOR idag.

"Lite smolk i bägaren" stod jag för när jag 2 ggr smet till Vira, min söta löpande syster. Men ena gången så fanns tyvärr Bea där vid Viras sida och den andra gången så fanns Margareta där och då vet vi ju alla vad som händer... man har inte en chans och det är bäst att vända tillbaks till tryggheten (MOR) för att slippa deras obehaglighetsgester.

Men över det stora hela, så fick både jag & MOR lite beröm för att det faktiskt har hänt lite saker sedan vi träffades senast. Idag fick vi mera redskap med oss hem i bagaget och vi bestämde i bilen hem att vi skall klara ut det här tillsammans. VI SKALL KÄMPA, VI SKALL SVETTAS OCH HOPPAS PÅ DET BÄSTA!

Idag lyckades MOR fånga Bea på bild dessutom tillsammans med både hennes labbe Corinne och sin snygga kamouflage-hatt:
image461
Känns lite vedmodigt att GB-projektet är över... men hoppas hoppas så klart på kanske kanske en uppföljningsträff någongång i månaden Maj.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Låter spännande med alla övningar. Du får berätta mer när vi ses! Är säker på att du gjorde bra ifrån dig. Lite utflykter kan man ju inte rå för att man måste ta ibland. Skönt om du och din MOR kan hitta ett bra samarbete. Det är jätteviktigt, annars mår man inte bra. När jag och matte är ovänner mår jag jättedåligt, går bara och lägger mig i min säng och deppar.

2008-03-25 @ 09:05:15
Postat av: Enzo

Vad kul att du och MOR hade en bra dag. Matte säger att den testen med grejorna under skynket var jätte bra. För hon säger att det sa klick i hennes hjärna om hur jag hanterar stress. Jag förstår ju inte vad hon menar men jag litar på att det matte kommit på är rätt och gör att vår träning kommer att bli ännu bättre :-)

2008-03-25 @ 16:57:44
Postat av: Carina

Låter som ett jättespännande test ni gör. Vad heter det? Kan man läsa nåt om det någonstans?

Postat av: Sara, Östen och Sudden

Vad spännande det låter! Det hade verkligen varit roligt att testa sina hundar sådär - och sig själv också förstås...

2008-03-25 @ 22:56:02
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Elliot

Ja visst var det jättekul.Själv tog jag sakerna i följande ordning:bollen,jeansen och sen burken(utan att knyckla haha).
Å inte visste jag att man var så bra på att leta fram boll o kex under skynke =0)

2008-03-26 @ 00:29:05
Postat av: Castor

Tjjeeenna brorsan
Ja, visst va det en härlig dag i Lomma. För mig var det en hel del nya dofter som jag ville utforska och mycket sand fick jag i nosen. Är ju inte så van vid sandjord; här är det mest lerjord, mossa, blåbärsris, sly i sluttningarna, många träd i stora skogen, höga berg och djupa dalar. Åkte hem igår och det var ju långtråkigt, hade ju helst fortsatt att träna med er istället, lite slask var det i trakterna av Helsingborg men annars var det fina vägar men när vi passerade Norrköping sa husse att det var som att köra in i en mjölsäck (en dj-la massa snö, vindar av stormstyrka men så klart fanns det inga plogbilar) men när vi kom till Kolmården så hörde jag att motorn varvade upp igen och plötsligt var jag hemma och kände då hur otroligt trött jag var. Borta bra men hemma bäst tänkte jag när jag slocknade på favoritsovplatsen.
Kan inte du se till att din matte (MOR, har jag hört att ni säger) lämnar sin e-mailadress till husse så han kan skicka resultatet från sin grupp på det grupparbete som de höll på med när vi fick vänta i bilarna. Din matte skulle ju sammanställa arbetet och sen skicka ut det till alla deltagarna. Det rör sig om belöningar och jag har redan fått prova på, gosse det är värt en ansträngning jag lovar. Husses e-mail hittar du i Alfa-mattes gästbok. Tja för nu kiiisen, syns i april vid nästa test.
Brorsan Castor

2008-03-26 @ 20:07:03
Postat av: Wallander

Enzo, kul att det klickar på ett bra sätt någongång i våra mattars hjärnor. Förresten hur går det med ditt ätande, äter du fortfarande med god aptit av ditt nygamla foder?

2008-03-26 @ 22:26:52
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Carina, detta var bara ett litet specialprojekt, men ett jäkligt roligt sådant. Undrar varför allt roligt skall ta slut så fort?!

2008-03-26 @ 22:35:46
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Castor, det är lika roligt varje gång ni kommer ner till Skåneland. Miljöombyte är alltid bra, men hemma är hemma, det kan ingen ta ifrån en.

Jasså du säger det, att det är värt lite ansträngningar för att erhålla belöning, nja jag vet inte det, får nog tänka lite mer på det. Vi ses den 19:e igen och jag skall försöka fixa så att vi kan bjuda er på lite bättre väder då.

2008-03-26 @ 23:09:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Japp, din mat var mycket bättre än min så jag äter fortfarande. Ok, några kulor får jag ju lämna. De ska ju inte vara helt säkra på att jag verkligen tänker fortsätta äta den maten.

2008-03-26 @ 23:16:02
Postat av: Wallander

Enzo, jag tycker att du bör tänka över ditt ätande. Jag tror någon i din närhet skulle bli väldans lättad om detta lilla problem snart är överstökat.

2008-03-26 @ 23:22:33
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback