Om någon...

... försökt få tag i MOR idag på hennes mobil, så har ni nog inte lyckats och hon har ingen aning om att ni försökt för hon har nämligen ingen mobil längre. Den har förmodligen kommit i någon annans ägor (om den inte är tappad hos läkaren där MOR var på besök idag, skall kollas upp imorgon bitti). Men simkortet är spärrat och imorgon också själva telefonen och då kan man inte ha någon nytta av den längre.

Jag förstår att MOR är lite ledsen, telefonen var bara 20 dagar gammal. Men jag har sagt till henne att hon skall rätta de där Lotto-raderna som hon spelade på igår... kanske kan hon köpa sig hur många nya mobiler imorgon om turen visar sig vara på hennes sida. Jag tycker att det har varit lite mycket otursheter för min flock på sistone... bilnyckeln, LILLMATTES telefon som hamnade i badkaret, hemdatorn lämnade också in häromdagen åsså nu detta, nu får det väl räcka!!!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Usch då, det var verkligen otursamt. Hoppas telefonen är hos doktorn. Fy så dumt med saker som går sönder eller försvinner. Så onödig.

2008-03-13 @ 23:17:20
Postat av: Wallander

Nix, ingen mobil så långt ögat kunde nå... men vi hoppas att den/dom får sig en lång näsa nu när själva mobilen oxå är spärrad och "plötsligt" blivit obrukbar. Men det sämsta av allt är att MOR inte synkat telefonnumren till datorn så nu är ALLA hennes nummer borta. De flesta går ju i och för sig att få tag i på nytt men inte alla.

2008-03-14 @ 22:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback