Stackars...

... MOR eller lyckliga MOR som imorse blev väckt av två väldigt pussglada killar.

Det var inte så att vi gav henne någon chans till att be oss att gå och lägga oss igen. Nej nej, hon fick snällt palla sig upp ur sängen och när hon var uppe, ja då gick vi på FAR och strax därefter så var han också uppe. Vilket teamwork jag & Sigge har.

Det var en härlig morgon, fast klockan bara var 7, så kändes det att det skulle bli en väldigt fin vårdag idag. När vi kom hem så var det dags för frukost. Jag åt med god aptit, Sigge den rackarn, han sorterade däremot bara ut skinkan som MOR blandat ner i hans mat. Jag förstår inte att man kan låta bli maten, matdax är ju i alla fall två av dagens höjdpunkter, men men, alla är vi inte lika här i världen.

Nu har Sigge gått hem och det känns lite trist & tomt. Men det kändes ännu tristare för en stund sedan när MOR klädde på sig och säger till mig att hon snart är tillbaka och så får Sigge följa med henne. Men när MOR kom tillbaka så var inte Sigge med, hon hade alltså bara varit och lämnat honom... och jag som trodde dom gått på promenix utan mig. Ja, tänk vad man kan inbilla sig saker.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Vilket par du och Sigge är! Min matte är inte så morgonpigg så henne hade jag inte vågat väcka kl 7 en lördagmorgon!

Jag hade hoppats få träffa dig och MOR i morgon men det ser illa ut för det. Matte ligger nerbäddad med feber och ser inte alls pigg ut. Finns det någon som har ett bra tips på hur matte snabbt kan bli bra så tipsa gärna mig så berättar jag det för matte. Men jag har hört ryktas att ni kommer att få se mig på film i alla fall. Den hade jag ju också velat se, även om jag ju varit med "live" så att säga.

2008-03-08 @ 16:56:58
Postat av: Wallander

... och jag som alltid trott att du vågar allt Enzo.

Ah, kommer ni inte imorgon... vi hade sett fram emot att få träffa er oxå. Tillfrisknadstipset
kommer kanske lite sent nu, men en bamsestor wiskey brukar alltid hjälpa hälsar min FAR. Kanske kan du be din husse hälla upp en och sedan kan ni hjälpas åt att hälla den i din sovande matte. Jag tror att hon då skulle vakna upp imorgon pigg som en lärka!

Postat av: Lakrits

Vi vaknade till vid sjutiden men inte gick vi upp när vi hade en chans att sova längre. Sovmorgon är underbart. Halv nio gick vi upp.

2008-03-08 @ 23:34:58
Postat av: Enzo

Det låter som om din FAR har samma tankar som min matte. Men nu gillar inte matte whiskey utan försåg sig med en jägermeister innan hon somnade. Men det verkade komma lite för sent för vi fick stanna hemma idag ändå eftersom febern var kvar i morse. Attans också!!!!!!

2008-03-09 @ 11:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback