Första...

... rosetten bärgad och den blev i MORS älsklingsfärg och dagens mål uppfyllt med råge!

Målet för idag var att det i kritiken inte skulle stå att jag har lösa tassar och det gjorde det inte heller, det stod så här:
Trevlig 2-årig hane. Maskulint huvud, aningen kort hals, stark rygg, tillräcklig benstomme, bra vinklar fram och bak. Rör sig något tungt och aningen instabilt fram. Bra pälskvalitet. Välpresenterad.

Dagens händelseförlopp:
8.45 bar det iväg, första stoppet blev i Gårdstånga där vi hämtade upp Lotta (Currys matte) & Isa. Vi anlände till Frostavallen strax innan 10 som var starttiden för dagen arrangemang.

Varmt & trevligt välkomnande fick vi av nummerlappsutelare Ingela (Tessies matte som nog har slutat blogga, eller?). Eftersom vi kom precis till "invigningen" så trodde man att vi lämnat wo i sista stund pga MORS nerver, men det var ingen fara alls idag, "Cool down-pillan" som hon käkade imorse var verkligen toppen, ingen nervositet så långt ögat kunde nå. Det blir nog en sådan imorgon oxå kan jag tro.

Det dröjde ett bra tag innan det var våran tur. Först ut var alla valpar och där i tikklassen fick jag syn på en kär liten vän, Spader Damens Quick Quaint Quail i vardagslag kallad Grappa. Hennes bror min bäste vän Guinness var oxå med men endast för att heja denna gång. Kul att träffa på dig på annan plats än i Magistratsparken.

Därefter blev det Jaktklasskillarnas tur och där var många kända kompisar, Anthriscus Captain Black Bellamy "Bell", Anthriscus Captain Blood "Spot" , LP2 Hovhills Charmknutte "Zico" & SVCH Spader Damens Merlin The Wizard "Sudden".  Segrare i denna grupp blev snygge Bell & Spot blev 3:a, grattis ännu en gång! Förlåt ni andra, men jag är inte riktigt säker på era placeringar så därför vill jag inget skriva om det skulle vara fel.

Sedan var det min och 8 andra killars tur att "göra upp" i Öppenklassen. Här var det bara Spader Damens Strokkur "Östen" som jag känner lite grann från innan och honom har jag full koll på för han placerade sig precis framför mig, dvs på 4:e plats.

Margareta var den som höll i snöret idag (hade MOR visst detta i förväg hade kunde hon sparat in på en av de dyra Cool down-pillerna) och då gällde det minsann att skärpa till sig ordentligt och det måste jag ha klarat hyfsat bra eftersom att jag fick bli kvar i ringen när 3 andra fick lämna den. Även om jag sedan ganska snabbt blev hänvisad till 5:e platsen så är jag nu en stolt kille och ägare till en första prisrosett i färgen lila.

Sedan var det dags för tjejerna att visa upp sig. Unghundarna fick börja och där spanade jag in Spader Damens Proud Mary "Vittra" som knep en 4:e plats. I jaktklassen höll jag ett extra öga på Anthriscus Grace O´ Malley min vän Isa som tyvärr inte kunde charma domaren tillräckligt idag. I öppenklassen spanade jag in Il Sano´s Linlithgow "Salsa" (som tog hem ett 3:e pris med HP, Grattis!) samt SVCH Meitas Tessie Tomtebloss "Tessie" (Tessie & jag lärde känna varann när vi lärde oss spåra ihop). Tessie hälsa din husse att han skötte sig jättebra tillsammans med dig i ringen (dom utan för ringen borde ha hållt klaffen och låtit er sköta ert).

Championklass/Veteranklass/Superveteranklass gick oxå av stapeln innan det var dags för mig och MOR tillsammans med de andra Anthriscusarna att visa upp oss tillsammans i Uppfödargruppen. Vi fick bra kritik, men domaren sa att det fick bli Kennel Moonstruck som segrade.

Sedan var det roliga slut för dagen.

Nu är det godnatt som gäller, skall upp jättetidigt imorgon för då är det dags att återigen bege sig till Frostavallen för mitt livs första Workingtest och man kan idag undra hur det skall gå... men det lär vi ha svar på imorgon.

En liten bild på mig och min stolta MOR... kanske kommer det fler imorgon:

Kommentarer
Postat av: Carina

Se där! Det gick ju bra! Det kommer gå bra i morgon oxå. Vi får se om vi orkar oss upp vi oxå. Kommer kanske några timmar och gör de stationer vi hinner.

Postat av: Lakrits

Wow vad duktig du var idag. Jag är jätteimpad. Imorgon blir säkert också en bra dag. Jag kom också på 5e plats förra helgen men det gick inte att köpa någon rosett då. Det verkar ha varit bättre ställt för er idag. Tänk, vi kommer till och med på samma plats i ringen!

2008-05-24 @ 22:47:47
Postat av: Lakrits

Ni är förresten jättefina på bilden båda två!

2008-05-24 @ 22:49:05
Postat av: Tessie

Grattis!Vilken tjusig rosett du fick! Du e bra stilig du Walle.

Hoppas att vi ses fler gånger.

2008-05-25 @ 16:14:46
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Östen

Hej Walle! Kul att träffa dig idag, jag tror inte vi har setts förr!? Vi fick ju som sagt stå riktigt nära varandra inne i ringen också och jag tycker att du verkar vara riktigt schysst. Men jag måste ändå påpeka att du tagit fel på mitt och min riktiga brorsa Tottes namn - det är jag som är SD Keilir (och Totte som heter Strokkur)! Fast min placering hade du full koll på. Hoppas vi ses igen!

2008-05-25 @ 19:37:05
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Wallander

Östen, jag ber tusen gånger om ursäkt, det är tillrättat nu, jag måste bara ha läst lite snett i programmet, jag vet ju vad din matte & husse heter.

2008-05-25 @ 20:54:12
Postat av: Guinness

Grattis Walle till din första rosett!



Det kändes precis som hemma när du också dök upp där på fotbollsplanen. Världen är bra liten.

2008-05-25 @ 21:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback