Valborgsfirande...

... inget för mig, synd för jag hade gärna tagit mig en liten titt på MAJBRASAN.

Gårdagskvällen började med att jag fick följa med LILLMATTE och hennes kompis familj ut & grilla i M-parken. Där var det lugnt och stilla och jag uppförde mig exemplariskt. Det var en lite kylig kväll så vi stannade inte så jätte jätte länge utan flyttade senare inomhus. Efter 21-snåret så kom MOR & FAR och hämtade mig och tanken var att vi skulle ha gått till Pildammarna och kollat in MAJBRASAN, men så blev det inte. Ju närmre vi kom parken ju stökigare blev det, det vimlade av överförfriskade/högjudda 2-beningsvalpar så vi vek av och begav oss hemåt igen. Det jag gillar skarpt hos min flock är att de alltid tar hänsyn till vad som är lämpligt & inte lämpligt för mig och de skulle aldrig utsätta mig för några obehagligheter som de kan styra över.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad synd att du inte fick titta på brasan och framför allt att du inte fick korv. Ni skulle varit vid vår brasa istället. Det får mig förresten att minnas att vi ska grilla någon fin kväll tillsammans med Matte och din Mor. Det vore väl inte så dumt!

Konstiga tvåbeningar som beter sig så som de gjorde igår i din stad. Mycket märkligt.

2008-05-01 @ 16:31:00
Postat av: Heléne och Zico-BB

Du har det bra du Walle, som har så kloka människor runt omkring dig. Det är inte bra för oss som älskar och ser upp till tvåbeningar, att upptäcka att det finns sådana som är allt annat än älskvärda.
Vad är ändå en majbrasa på våren? .... helt underbar antagligen, men helst utan fyllehundar :D
Kramar
Heléne och Zico-Bus

2008-05-01 @ 18:35:42
Postat av: Wallander

Lakrits, du vet att jag ställer upp på (nästan) allt som har med korv att göra!!!

Postat av: Wallander

Det var verkligen tur att vi inte fortsatte in i parken igår. I dagens tidning kan man läsa om en massa omhändertagande, slagsmål mm. Jag hade det betydligt bättre hemma i värmen från MORS fötter.

2008-05-01 @ 22:46:51
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback