Igår & idag...

... har det minsann tränats lite extra.

Igår kväll var vi i Lomma tillsammans med Spot & Margareta och Isa & Ulrika för att delvis träna lite i vattnet & lite på land. Vi började med att promeneranera ner mot "Lomma Beach" tillsammans, vi stannade till vid en liten mindre damm och Spot fick den stora äran att börja och han fixade det hur bra som helst. Isa fick gå ut som nr 2 och vad det är härligt att se på när hon kastar sig hejdlöst ut i vattnet och simmar sedan lugnt och metodiskt ut och hämtar in dummien, inga bekymmer där inte. Sedan blev det min tur, "utet" = var helt OK men resterande delar fanns det ett & annat att säga om. Men alla är vi barn i början, eller ?

Sedan förflyttade vi oss till furet och tränade lite på markeringar & sök. Jag inledde med en obligatorisk runda vid avlämnandet, men jag blev totalt nonchalerad av alla, dvs ingen gav mig någon uppbackning, så jag såg inget annat val än att ta dummien med mig bort till MOR. Sedan fungerade resterande hämtningar/avlämningar hyfsat för mig och så klart väldigt bra för de mer rutinerade ekipagen. Avslutningsvis så ville jag visa upp att jag har börjat att förstå att stoppsignalen betyder stanna/sitt och ibland oxå att kontakt skall tagas med MOR för att få ett nytt kommando. Det är inte alltid det fungerar när man skall visa saker, men igår funkade det :-) 

Idag åkte vi återigen till Lomma, förutom Spot & Margareta så var Jazz & Lotta oxå med (det skall börja tränas i tid minsann). Jag fick äran att börja och jag hämtade in och avlevererade 2 enkelmarkeringar t o m sittande vid MORS vänstra sida. MOR skulle sedan kasta 2 enkelmarkeringar till Spot, men tyvärr blev den andra inte så lyckad och Spot fick jobba rejält för att hitta den, MOR lovar bättring till nästa gång Spot (om hon får fler chanser?).

Nästa moment blev en stoppsignalsträning på ett för mig nytt sätt, jag fick inte hämtade den först kastade dummien utan MOR dirigerade mig till en som kastades när jag stannat och satt mig. Dirigeringen klarade jag bra, avlämningen något sämre.

Efter ännu en förlyttning blev det lite sök med betyg "G". Här visade Jazz upp sina färdigheter, han hämtade en av mina tunga dummiesar och bar den en bra bit men avlämningen till sin matte var ingen höjdare, lite dåligt när man är 10 v, tycker ni inte det?

Efter detta braiga träningspass så belönades vi med bus i skogen och som jag sprang, jag sprang som om det var sista gången...

Egentligen borde jag badas först på lördag morgon för att det skulle vara en fördel för mig, men MOR & jag har konstaterat att det blir lite väl tidigt att stiga upp så badet får alltså ske imorgon kväll, det får alltså bära eller brista på fluffigheten.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag tyckte väl att jag kände lukten av dig vid klubben. Matte såg bilen som stod just vid postlådan. Verkar ha varit kuliga träning. Kunde ni inte räddat mig undan att ligga och vänta i bilen?

2008-05-22 @ 23:38:21
Postat av: Wallander

Klart att vi kunde ha räddat dig från bilen... men du var inte kommen när vi påbörjade vår träning. Innan vi var på väg hem så var vi inom och kollade på apellplan om vi kunde se er, men du satt ensam i bilen och din matte var "försvunnen" (hon var förmodligen inne i klubbstugan och käkade "dammsugare")så vi körde hem.

Postat av: Lakrits

Nä...hon var inte det tror jag för hon var längst uppe i "hörnet" tillsammans med Karin och gruppen som de tränar. Men senare var hon inne i stugan fast dammsugarna var slut :(



Jaja...jag fick ju snällt finna mig i mitt öde. Jag hoppas på att bli välrastad ikväll som kompensation.

2008-05-23 @ 12:03:06
Postat av: Zico-Bus

Har precis varit inne och kollat på Sandbytösens hemsida (finns länk från min sida) och där var lite coola bilder på dej Walle och även på snyggingen Lakrits.

Som sagt vi ses till helgen - min matte säger hela tiden att hon bara ser det som en "social grej". Undrar vad hon menar med det :D

Tassar

Z

2008-05-23 @ 21:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback