Har ni saknat...

... mitt bloggande?

Jag har inte alls känt för att blogga de senaste dagarna, tappade stinget lite, men nu är jag tillbax.

Men ni har inte missat speciellt mycket i mitt liv, inget roligt alls har hänt, det har mest varit lite väl mycket sjukstuga här hemma.

I onsdags var det LILLMATTES tur att skada sina tår. För henne gick det värre än med MOR, LILLMATTE skadade både tår och ben i foten. Hon skulle skynda sig att svara i telefon och så stod hennes dörr på halvglänt och då gick det som det gick. Jag skall lova att det har inte varit en vacker syn att titta på varken MOR eller LILLMATTES tår, men det har varit ett färgspel utan dess like. Dom hade lätt kunnat konkurerra med ljusspelet som visas i Kungsparken just nu! Men båda är på bättringsvägen, det känns riktigt skönt så att allt kan återgå till det normala här hemma.

Vilket det redan gjort lite idag. MOR var lite deppig i förmiddags men så föreslog jag att vi kunde åka och träna lite lydnad i Lomma och ta med oss Guinness & Lena eftersom att dom nu också måste pushas lite framåt för att göra sin lydnadsdebut. Sagt & gjort, halv ett möttes vi upp i ett soligt väder i Lomma och körde igenom momenten lite. MOR gjorde inte riktigt som hon brukar, dvs hon gav mig inte något DK på varken läggandet eller ställandet under gång och då kopplade jag inte direkt, jag tog något steg innan jag fattade att jag SKULLE lägga mig respektive stanna utan MORS handpåläggning. Men nu vet jag vad som gäller och skall försöka utföra momenten snabbare nästa gång, ju snabbare desto bättre, belöningen kommer snabbare :-)

Innan vi åkte hem så tog vi tillsammans en promenad i skogen, tyvärr fick vi inte springa och busa, det var för många andra också ute i det fina vädret. Men vi fick umgås och det var kul, som på gamla den goda tiden.

På hemvägen körde vi inom hundaffären, det blev mer mat inhandlat åt mig, 20% off på priset kunde MOR inte motstå och ju mer jag äter ju fler bajsepåsar behövs och så tyckte MOR att jag var värd ett grisöra och det kunde jag verkligen hålla med om.

Resterande em/kväll har gått i lugnets tecken. Nu är det dags för nattarundan med MOR för FAR jobbar, det skall bli kul för omväxlingsskull.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Där är du ju igen brorsan! Som jag saknat dig :-). Aj, aj, aj vad ont det måste ha gjort hos LILLMATTE! Håll du nu ordning på dina tassar så det inte blir din tur nästa gång.

Visst har det varit härligt väder idag! Jag och matte har varit på kurs idag igen. Idag fick jag faktiskt beröm för att jag försökte göra som matte ville fast jag tyckte det var lite obehagligt. Det tycker jag är schyst att man får beröm för att man i alla fall försöker fast man helst skulle springa åt ett annat håll.

2008-11-08 @ 22:47:06
Postat av: Carina

Det är inte bara du Walle som tycker det är lite trögt att blogga ibland. De flesta bloggarna är lite "ljumma" nu. Det är kanske årstiden? Men det är ju bara att ta lite paus så blir det ju roligare igen sen.



Du får pussa lite försiktigt på dina mattars tår så de läker fortare.



Du verkar ju gått och blivit riktigt väluppfostrad på sistone! Inte för du varit någon gangster innan heller men du går ju framåt i hundranittio! Snart hinner inte MOR med dig! ;-)

Postat av: Björn & Clara

Tjena

Tack för omdömet. Jo tack det var första gången som Clara blev intresserad av en GRÄVMASKIN.

Ska själv bli intressant o se hur författandet blir då det blir riktigt mörkt o kallt.



En trevlig kväll önskar

Björn med Clara

2008-11-09 @ 16:57:58
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: Heléne och Zico-BB

Joooo, vi saknar de dagliga uppdateringarna :( Men samtidigt förstår vi .... inte lätt att blogga när stortån är blå och öm :D Hoppas alla tår bli oömma och oblå snart!!

Ha en skön söndagkväll .... och gååå fööörsiiiiktigt!

/H&Z

2008-11-09 @ 20:22:01
Postat av: Lakrits

Jösses vilken olycksvecka. Tur att det går på rätt håll med tårna igen. Träning i Lomma låter trevlig men jag är ju lite långt bort. Men på torsdag ska vi dit och då blir det tårta också så boka in det.

2008-11-09 @ 21:25:38
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback