Speciellt trångt...

... på apellplan kan vi inte påstå att det var i kväll.

Jäkla busväder att träna lydnad i men några tappra ekipage inklusive oss själva trotsade vädret och hade tagit oss till Lomma. MOR och jag hade börjat träna så nätt när Meia & Birgitta dök upp, strax därefter dök även Elliot & Ann upp.

Det blev ganska snabba förflyttningar för att behålla värmen och när värsta hagelskuren dragit förbi så "tvingades" vi till en gemensam platsliggning i det kalla våta gräset, Brrrr var bara förnamnet. Men vill man "ligga på topp" så får man stå ut med det mesta.

Hoppas det kommer några flera nästa tisdag för då har MOR & jag tänkt att bjuda på uppflyttningstårta, det skulle ju vara hemskt tråkigt att behöva åka hem med tårtorna igen.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Usch ja, vilket väder. Matte och jag var också ute i en regnskur. Men vi fick i alla fall provat den nye visselpipan matte köpt. Nu ska nog matte slippa åka på visselpipsblåsningskurs för nu lät det mycket bättre än med den gamla visselpipan :-).

2008-11-18 @ 23:17:21
Postat av: Heléne och Zico-BB

Vi kommer nästa tisdag också! Vi kom ut från stugan så småningom - skulle bara fixa med barometer och lite annat :D

/H&Z

2008-11-18 @ 23:18:12
Postat av: Isa

Vadå tråkigt väder? Det spelar väl ingen roll! Det tycker jag i alla fall, men min matte satt i soffan och tittade på tv hela kvällen. Hon tyckte det räckte med träningen vi hade på förmiddagen och att det var ett förfärligt väder sa hon också!

Jag hade gärna kommit och tränat med er, jag tycker det är uppfriskande med lite vindar! Men, men har man inget eget körkort så får man rätta sig efter matte.....

2008-11-19 @ 09:04:18
Postat av: Margareta,Spot och Bell

Snacka om väder. Vi var på fasan jakt på dagen och det blåste småspik,jag lovar. Det är i sådana lägen man börjar fundera på om man inte skulle ha en annan hobby - som frimärken tex. Matte försökte trycka regnhatten över mössan vilket resulterade i att mössan gick ner över ögonen och hon såg ingenting. Sen flög hatten av i alla fall samtidigt som det började flyga fasaner. Hon hade ett himla sjå med att dirigera oss till apportering samtidigt som hon försökte fånga in hatten som flög omkring på åkern. Det var kallt och vi frös lite. Det skulle bara hålla på till lunch men det blev försenat och vi var inte hemma förän på eftermiddagen. Väl hemma fick vi en varm och härlig dusch.

Låter himla trevligt med tårta på tisdag - vi kommer.

Innan dess ses vi väl på söndag för träning med Bea och Göran

Postat av: Lakrits

Ingen träning för mig i dessa arbetsdagar. Fast Matte har sagt att om det är ok väder imorgon ska vi försöka träna lit apportering vid lunchtid. Hoppas det! På tisdag kommer vi såklart, det är redan reserverat och klart!

2008-11-19 @ 23:32:27
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Enzo

Här är förtroendekris hos oss!!! Jag är inte inblandad utan det är matte som är illa ute. Hon har varit i Malmö och sett på hockey! Lill-matte kallar matte för svikare och hockeykillen ska ha allvarligt samtal med matte. Har hört konstiga bortförklaringar från matte om att vara medbjuden och något om att vilja se den nya arenan. Men det verkar inte bita på övriga familjen här hemma som påpekar att hon inte på hemmaort sett en hockeymatch på minst 25 år och inte besökt ortens egna nya arena. Hur ska matte ta sig ur denna knipa?

2008-11-20 @ 23:32:44
Postat av: Wallander

Hm, kan inte annat än hålla med om att hon ligger lite pyrt till. För att ställa allt till rätta så bör hon nog snarast bege sig till ortens arena där hon i alla fall kommer att bjudas på bra hockey från ett kämpande hemmalag i rätt division. I Malmö fick hon bara se en fin ny arena, trösta er med det!

2008-11-21 @ 10:01:04
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback