MOR borde...

... tänka sig för lite nu tycker jag.

Vi har viktiga saker framför oss denna helg och så ränner hon ute 2 kvällar i rad istället för att vara hemma och ta det lugnt och stilla och ladda.

Hon kom precis nu hem sjungandes glad och bara förväntade sig att jag & FAR var intresserade av att lyssna på hennes pladder om hur rolig kväll hon haft tillsammans med Martin, Peter & Henrik.

Följande meny bjöd de henne på:
Skaldjursplatå med hummer, krabba, räkor, musslor, insjökräftor, greenshell musslor som serverades tillsammans med vitlöks- och Rhode Islandssås samt bröd. Till dessert fick hon Chokladdessert med halloncoli. Verkligen generösa grabbar dom där, men Martin hade vunnit en ansenlig summa pengar när han var i Las Vegas senast så det tog nog inte så hårt i plånkan hans.

Hon tror att vi suttit hemma, jag  & FAR och det kan hon fortsätta att tro för vi fick inte en syl i vädret att berätta att vi varit hemma och hälsat på lilla söta Rottisvalpen Kajsa. Men attans vad hon kunde bitas... en gång satte hon sina sylvassa bissingar i min svans, ja hon hängde sig lixom fast. Det gjordes sååååååååååå ont att jag bara var tvungen att säga till henne på skarpen. Sedan kunde vi fortsätta leka ordentligt igen.

Nä, nu är det dax att gå till sängs. Det är träning imorgon och då måste jag vara pigg & alert. Jag hoppas att MOR oxå är det!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Två kvällar i rad? Ha, vad är det mot min matte. Först jobbar hon över två kvällar (och försummar mig!)för att hinna med allting innan hon ska vara från jobbet hela nästa vecka. Sedan ska hon på födelsedagsfest idag, i morgon säger hon att hon ska plugga inför prov, måndag-tisdag är hon på utbildning där tydligen det här provet ska vara OCH sedan ska hon till London med lill-matte resten av veckan. Ursäkta, var tog JAG vägen i hennes liv????

2008-10-25 @ 13:59:20
Postat av: Wallander

Tänka att din matte alltid skall vara värst Enzo :-)

Du behöver nog inte vara allt för orolig, hon hinner nog med ett par träningspass med dig oxå (fast inte när hon är i London förstås).



Vi skall hålla tummarna för din matte nästa vecka, är det visselsignalsprovet hon skall göra, eller?

Postat av: Enzo

Om det hade varit så väl att hon var redo för "uppblåsning" i visselpipsteknik... Hi, hi, idag fick hon besked om att vid nästa kurstillfälle så ska hon tas under specialbehandling när det gäller ledarskap. Eeeeeeh, vänta nu! Är det till fördel för mig tro? Hmmmm, får fundera på det här. Förresten idag lärde jag (och matte) mig att vända höger resp vänster på uttecknet. Rätt häftigt att kunna :-)

2008-10-25 @ 22:11:57
Postat av: Enzo

Pssssst! Matte viskar en hemlis: G ska också tävla i Lomma i morgon.

2008-10-25 @ 22:27:45
Postat av: Lakrits

Enda godkända ursäkten för Matte att inte vara hos mig på kvällen är om hon jobbar. Hon är ganska väldresserad på den punkten faktiskt.

2008-10-25 @ 22:55:32
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Asså, nu har vi kollat igenom startfältet inför morgondagen... vem i helsicke är G?



Enzo, du lär dig så mycket nytt du, det där hö/vä ut får du demonstrera nästa gång vi ses.

2008-10-25 @ 23:20:01
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

G den förskräcklige, LKL II

2008-10-25 @ 23:25:35
Postat av: Wallander

Aha, nu vet vi!

2008-10-25 @ 23:38:27
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

Glömde säga: LYCKA TILL!Ska hålla tassarna för er :-)

2008-10-25 @ 23:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback