Hur kunde...

... LILLMATTE?

Hon kom hem, var bara inom i sitt rum för några sekunder och sedan ut igen i en väldans fart. Hon verkade ha väldigt bråttom, tydligen så bråttom att hon inte hann kontrollera så att inte jag låg i hennes säng och såklart stängde hon igen dörren.

Efter en halvtimme tyckte jag det började bli lite ensamt och när telefonen ringde så ville jag ut och kontrollera vem MOR skulle babbla med ikväll. Jag krafsade en gång på dörren, ingen respons utifrån, jag krafsade ytterligare en gång och då hörde MOR mig äntligen. Jag blev så glad när jag blev utsläppt, det var nästan som om jag varit ensam hemma. Medans MOR fortsatte babbla på så hämtade jag alla mina saker för att försöka få lite av hennes uppmärksamhet, men inget hände förräns jag hämtade hennes strumpor som låg i hennes kängor. Så nu vet jag hur jag skall få hennes uppmärksamhet även nästa gång, jag tar och hämtar saker som inte är mina egna, bra va?

En kvart senare ringde LILLMATTE till FARS mobil för att säga att hon trodde att hon nog stängt in mig. Ja trekvart var väl bättre än att hon inte kommit på det alls.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Så eländigt. Kunde du inte ha skällt? Det gör jag när jag vill in från trädgården. Tur att din MOR hörde dig och visst, LILLMATTE kom ju ihåg dig till sist men så ensamt det måste ha känts.

Postat av: Anonym

förlåt min älskade lilla valp! men du får inte vara så dum och inte säga till!

2008-10-01 @ 12:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback