Klick...

... = GODIS!

Japp så är det minsann för det har jag anammat.

Jag hade fått kvällsmat, vi hade följt den dagliga klick/godisordinationen så jag kände att jag lugnt kunde lägga mig i hallen för en längre sovstund, jag var nämligen lite trött efter busrundan med LILLMATTE.

Men jag vaknade med ett ryck, jag hörde det trevliga godisklicket och var snabbare än snabbt ute hos MOR i köket. Idag kändes det som om jag gjorde något bra för jag fick en hel köttbulle, snacka om LYCKOK(L)ICK

"Doktor" Emmas ordination, 5 klick x 3 i fem dagar fungerade alltså. Men det var väl rätt förutsägbart att detta skulle funka, men nu kommer de stora utmaningarna säger MOR. I lördags kom hon hem med några röda runda små grjeor från IKEA som jag fick bära in. När jag tänkte utforska dom lite mer ingående så blev det minsann stopp och jag fick höra att jag allt fick vänta några dagar på att göra det.

Det skall verkligen bli spännande framöver, tydligen så skall jag med hjälp av det där klickandet kunna lära mig både lite roliga OCH braiga saker som MOR & jag skall kunna ha nytta av tillsammans. 

Kommentarer
Postat av: Enzo

Om bara matte också kunde börja med sådan där klicker-träning. Det låter ju som ett himla bra sätt att få i sig lite godis på utan att överanstränga sig :-).

2008-09-09 @ 17:38:46
Postat av: Carina

Jag blir mer och mer nyfiken på det där med klicker. Jag har bara så lätt för att fastna i "så har jag alltid gjort". Men man borde ju verkligen prova. Godis har de ju inget emot kan man ju säga så det borde ju vara enkelt att träna in i början.

Postat av: Lakrits

Men jag brukar få godis ändå, fastän jag inte gör något särskilt så för min del kan det vara med klickanden. Fast Matte har blivit snålare på lydnadsträningen. Ibland får jag inte godis förrän efter en lång stund. Fast jag gillar nog bäst att busa ändå med den där pälsklädda rullen. Den är skitlajbans.



Kan ni inte komma till Lomma på torsdag. Snäääälla, du kan väl övertala din MOR?

2008-09-09 @ 22:58:30
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

MOR är överraskad, hon hade inte så stor tro på att det skulle fungera som det gör. Pröva på bara... det är dessutom riktigt roligt... men tålamod behövs hälsar MOR!



Lakkan, jag har nog lyckats, verkar inte helt omöjligt att vi dyker upp på apellplanen imorgon kväll.

2008-09-10 @ 22:25:33
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback