Nu är det...

... 4:e dagen som jag får en massa gott i gott gott utan anstränga mig i ett endaste dugg, kanske inte helt sant, jag får allt hasa mig ut i köket. Det där klickljudet följs varendaste gång utav t ex en bit leverpasteg, korv eller skinka.  Detta är nästan för bra för att vara sant undrar om det kommer att vara för evigt?

I eftermiddags åkte MOR & LILLMATTE på IKEA och dem kan man ju då aldrig släppa lösa där själva. Dom skulle bara åka dit för att titta lite och så kommer dom hem med massor av ny inredning till LILLMATTES rum. FAR var inte riktigt lika glad som LILLMATTE, det är nämligen så att han och IKEAs skåpsdörrsanordningar inte riktigt år kompisar, i alla fall inte idag, men kanske imorgon :-).

Det blir inget mer rapporterande idag. MOR & LILLMATTE bara drog på Bio så där nästan utan förvarning och lämnade oss två i sticket. Men oss går det ingen nöd på inte, vi fixar lite grabbkväll, FAR tar en pilsner och jag tar ett grisöra.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad sägs om att du tar ölen och din FAR grisörat? Fast nä, då blir du kanske en fyllehund och det vore inte alls bra.



Fick du ingenting från IKEA? Inte ens en korv?

Postat av: Vira

Tack för att du kom och tränade med oss idag!

Ikväll fick jag vara med på min första andjakt och ...ja, det sköts två änder och jag fick apportera den ena. Den hamnade ungefär mitt i dammen och jag hade lite svårt ta mig genom vassen ut . Men jag var fast besluten att hämta in den och det gick. Till råga på allt var den inte riktigt död men jag kom ända fram till matte och lämnade av. Den andra hade hamnat i högt gräs på land och den fick Funny söka upp. Stolt travade vi sedan hem med varsin and i munnen.

Nu har vi två änder att träna med.

Glad efter´en givande dag ligger jag nu under husses skrivbord.(Obs Han är inte farlig)

Godnatt och sov gott!

2008-09-07 @ 21:01:44
Postat av: Wallander

Vira, tack för att vi fick komma!



Se där, det lönade sig att du visade hur duktig du var på förmiddagsträningen. Vad spännande för dig att få vara med på din första andjakt. Nu måtte väl din matte ha förstått att du är en tjej som är redo för mera.



Ang. din husse, jag tror inte att han är farlig, har funderat lite på det och jag är villig att göra ett nytt försök om han vill nästa gång vi kommer.

2008-09-08 @ 00:30:58
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback