Trevligt Hufvudstads...

... besök.

Strax efter nio styrde jag & MOR kosan mot Lomma. Vi hann med lite lydnadsträning + en rastningstur i skogen innan först Helena, Vilja & Tina dök upp. Det var så roligt, när de hoppade ur bilen så var det lixom som om vi redan träffats förut, tänk vad bloggosfären kan åstadkomma!

När alla var samlade, dvs då oxå Elliot & Ann, Kid & Eva samt Bell, Spot & Margareta dykt upp och alla bekantat sig med Stockholmsbesökarna så inledde vi träningen med ett stort sökhav utav dummiesar.

Vilja är en brun flattetjej med en jädrans fart både ut & in... så nu har man fått träffat ytterligare en som inte är ett dugg lik mig. Då var nog lilla pudelflickan Tina mer lik mig, lugn & sansad mest hela tiden. Så här ser dom båda ut:

Så här såg det ut när alla jobbade, Kid tar verkligen ut stegen:

Ingen oro hos Margareta inte, lugnt och stilla bara står hon och väntar på att Spot skall komma in:

Vilja har ögonkontakt som heter duga med matte Helena:

Detta måste vara brorsan Elliot:

Här är jag på väg in med dagens största & tyngsta dummie (den var omöjlig att bära som en cigarr):

Bedjande blickar från Bell & Spot när Margareta förkunnat att det inte blev mera träning för dem idag... avlösning i valplådan var nödvändig:

Vi förflyttade oss sedan ett stycke bort där vi körde lite stadga & markeringar.
Helena kastade en markering till Kid som hamande på grenen... vilket skapade lite problem för honom. Han sökte och sökte:


och sökte:

och så här glad blev han när han fann det han sökte:

Nöden har ingen lag fast att man jobbar, behöver man så behöver man visade Vilja:

När jag blev trött på det hela så tyckte jag att jag skulle kolla in den söta lilla "munsbiten" som så snällt satt bunden i ryggan eller bokstavligen satt i ryggan:


Inte en tvekan, bara full fräs från början till slut för Vilja:

Attack från Kid:

Lite försiktigare Elliot:

Det bästa med dagens träning var faktiskt att jag inte släppte en endaste dummie, jag lämnade dessutom av de två sista stående med två ben på marken och de andra två upp mot MORS bröst. Då fick jag en känsla av att MOR blev extra glad :-)

Dom här två gillar verkligen oxå varandra... det syns lång väg:

Men Vilja, säg mig... tyckte du inte att det var lite väl fräckt att komma ner hit till Skåneland och "sno" min dummie nästan framför näsan på mig, äsch förresten det gjorde inget... jag hade ändå ingen större lust att hämta den och som "utböling" gäller det att visa sig lite tuff.

Vilken härlig solig varm dag vi fick tillsammans, tack för trevligt sällskap!

Förresten nu höll jag på att glömma:
På måndag är det himmapremiär för di blåe på nya Swedbank stadion, 23.000 biljetter lär vara sålda, vilken fest det förhoppningsvis kommer att bli. Tyvärr får ju inte fyrbeningar medtagas så jag får allt hålla tassarna för dom här hemma och visa ALLA malmöbor och andra att det "blått" bara finns ett lag:
Det är MOR & LILLMATTE som idag tillverkat vars en scarf till mig & Beck, vi skall bära dem varje matchdag, visst blev den fin va?

Kommentarer
Postat av: Elliot

Skulle bara säja tack för trevlig och rolig träning idag=) Både jag och matte tyckte att det var xtra roligt med "08-besöket"!Mmmm vilken gullig brun flatte-tjej och även lilla Tina var jättesöt som dessutom kunde flera roliga konster;D

Vi hoppas att dom kommer och hälsar på fler gånger

Nu ska jag gå o lägga mej för jag ska åka till lakrits-skogen i morgon,fy f-n vad vi ska busa!

Gnatt allihop o sov gott

pussingar från E+matte

2009-04-12 @ 00:32:42
Postat av: lotta med juniocola

oj, vilket fint beök ni fick:)vad roligt att läsa och se alla fina bilder:)hihi, lilla Tina e för söt när hon sitter där i ryggan:)fin scarf hade du minsann fått också:)kul!

Postat av: Emma & gossarna

GRATTIS!!! till att du ska bli storerbror Walle!! Så himla roligt.....

Härliga bilder från er träning.

Ha en fortsatt skön påsk & hoppas att vi ses snart

kram Emma & killarna

2009-04-12 @ 09:24:49
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Karin och Wilma

Vilken rolig träning ni hade igår. De där Stockholmsbrudarna vet att ta för sig dom, låna apporten så där bara :-) Men är det nästan sommar så kan man ju stå ut med det mesta.

2009-04-12 @ 10:44:17
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Sara

Vad roligt att du ska bli storebror, Walle! Det var liksom det jag hade på känn... Hur förbereder du dig nu då, funderar du på allt du ska lära den lille knatten?

2009-04-12 @ 13:48:38
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Elenor och Zidane

Jag vill också träna med mina blogg-vänner!!!!!!

2009-04-12 @ 15:04:06
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Agneta & Tyra

Så fort jag har köpt husvagnen är det bäst ni ser upp för då styr jag kosan söderut, det är då ett som är säkert! Vad kul ni hade!!!! Önskar vi var där och fick vara med!!!



Kram



Agneta Tyra & Kenzo

2009-04-12 @ 20:32:03
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Helena & Vilja

TACK själv för en härlig dag......och hälsa dina trevliga träningskompisar och tacka för att de tog så väl emot oss och att de dessutom tyckte det var kul(enligt kommentaren ovan)....och att vi är välkomna igen trots allt (snodda dummiesar och kissande mitt i vägen):-) Ni är så välkomna hit så vi kan återgälda er gästfrihet!Jag är sååå avundsjuk på dig som skall få hem en liten Beck! Kraaam

2009-04-12 @ 21:09:44
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback