Några dagars rapportering...

... ligger jag back, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur det är man säger...

I måndagskväll bar det iväg till veterinären, det var nämligen dags att fylla på vaccinationsförrådet lite. Det blev lite gott & blandat som Kim uttryckte sig då hon kom med 2 sprutor i högsta hugg. Hon är bra hon den där Kim, först får man lite köttbulle, sedan sätter hon snabbt & lätt dom däringa sprutorna i nacken och så blir det mera köttbulle. Så nu har jag fått så att jag klarar mig ett tag igen... värre blir det väl för MOR att få plånboken fylld igen, det blev tydligen ett stort hål i den när Kim kom med kvittot. Dessutom trodde MOR att det satt 3 st kortkapare i en bil mittemot bankomaten, för säkerhetsskull så skickade hon ut FAR så att han kunde ta bilnumret om i fall att, men än är inte kontot länsat helt och inte av "dem" i alla fall (MOR kan nog länsa rätt bra själv tror jag).

På hemvägen så blev det ett stopp på vägen, familjen bara sa att vi kommer snart och så försvann dom. Det tog säkert minst 45 min innan dom kom tillbaka och jag märkte direkt var dom varit, dom stank av valpdofter. När vi kom hem så fick jag i alla fall se en massa bilder på de små underverken... men det är lite problem med bilduppladdningen så bilder kommer först ikväll. Dom börjar bli riktigt söta nu när dom öppnat ögonen och börjar använda de små benen till att gå på.

Igår kväll var det så dags för FART & FLÄKT och i bilen dit så sa MOR till mig att vi skulle åka dit för att ha kul och förhoppningsvis lära in något moment lite bättre. Hon lovade att hon INTE skulle tjata på mig om något inte riktigt funkade pga av, ja ni vet vad vid det här laget. Jag måste säga att det gick mycket bättre idag, trots att jag nästan direkt började med att springa bort till den dräktiga tiken som uppvaktade mig förra veckan, men sedan släppte jag det hela rätt bra. Efter den gemensamma platsliggningen så blev det stationsträning, jag & Guinness körde i par och det var riktigt roligt. Så det hela verkar rätt positivt inför Annandagens tävlande.

Ikväll lär det bli en lugn hemmakväll, det skall planeras sägs det. Det måste vara något väldigt speciellt som skall hända för LILLMATTE en dag i början på juni eftersom att det redan börjar planeras en massa... hm, vad är det som är så speciellt med att ta STUDENTEN? Ja, det lär jag inte få veta för jag har kommer inte att få vara hemma den dagen, ja av ren omtanke sägs det. Det kommer tydligen att krylla av 2-beningar som så lätt skulle kunna trampa mig på tårna och jag skulle inte få en lugn stund så då köper jag väl fullt ut att jag får mysa hos Guinness & Grappa istället. Förresten på tal om GRAPPA-tjejen, igår tog hon ytterligare en klar 1:a när hon var ute och viltspårade. Stort GRATTIS på dig och tack för den lilla lekrundan på fältet igår!

Kommentarer
Postat av: Guinness

Tjena Walle!



Vilken dag i juni är det du ska komma och leka med mig? Du sover väl över också? Jag får numera sova i morsans och husses säng, så det får du nog också. Lite trångt lär det förstås bli, men någon av tvåbeningarna kan ju alltid lägga sig i gästsängen om de inte får plats.



Hoppas att min flock har fått ordning i vår lilla trädgård tills dess, får då kan vi chilla utomhus hela dagen. Just nu är hela uppfarten fylld med grus, stenmjöl och plattor. Jag och Grappa har sagt till husse att vi väldigt gärna hjälper honom med plattläggandet men det verkar inte som om han tycker det är en bra idé. Fattar inte riktigt varför. Vi skulle t ex kunna flytta runt gruset lätt som plätt. Jag skulle nog kunna bära plattor också och så kunde jag vara med och bestämma var de ska ligga. Vi får nog sätta in en övertalningscharmoffensiv ikväll. Grappa är rätt duktig på att fjäska.



Ses på tisdag!

Guinness

2009-04-08 @ 15:53:15
Postat av: Enzo

Jag får inga köttbullar hos min veterinär :-(

2009-04-08 @ 19:27:59
Postat av: Vira

Jag och Funny har också varit hos veterinären och fått sprutor idag. Tidigare har jag alltid varit glad och förväntansfull när jag kommit dit, men idag var det lite läskigt. Jag kom in först och sedan var det Funnys tur. Hon blev utsatt för kloklippning också och då krävs det tre pers. Jag fick vänta i bilen under tiden. Nu ikväll fick vi en fin promenad med husse och matte. Husse skulle hämta traktor och stängselvagn som stod på vår andra gård. Matte och jag promenerade tillbaka men Funny åkte i den låga lilla vagnen. Hon älskar att åka både traktor och vagn men jag springer/går hellre.

Lycka till på Annandagen och GLAD PÅSK!

2009-04-08 @ 20:17:46
Postat av: Agneta & Tyra

Glad Påsk vill vi önska er! Hoppas den för med sig goväder så vi kan vara ute och promenera samt träna mycket!



Ha det så bra och vi ska hålla tassar och tummar för er på annandagen!



Kramar



/Agneta Tyra och Kenzo

Postat av: Lakrits

Tänk, igår var jag också hos veterinären och fick spruta. Lika bra att kombinera det när vi skulle hämta recept på medicin också så att mina låtsas valpar i magen kan försvinna.



Roligt att det gick bra igår på träningen!



Vi kommer på Annandagen och hejar och miljötränar oss.



Den där studenten låter ju stökig, lika bra du slipper vara där. Uppvakta din LILLMATTE kan du ju göra ändå både före och efter!

2009-04-08 @ 22:17:36
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Clara

Tjena

Härligt att läsa att du är på banan igen. Du kan väl tipsa MOR om RRG (Rigtigt Roliga Gubben) som jag har. Mycket kuligare att göra momenten då jag har en kul o rolig Husse bredvid mig som ger mig mycke beröm o godis. Kolla mitt Gen.Rep som vi hade i Skurup ikväll.

Vi önskar er en GLAD PÅSK.

Clara

2009-04-08 @ 23:01:57
URL: http://www.clarabella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback