Stackars...

... FAR!

Igår lämnade han Malmö C för att sätta sig på tåget/tågen/bussen för att slutligen nå slutmålet Arvidsjaur idag vi 11-tiden.

Rapporten därifrån idag är att det fullständigt vräker ner regn. Så något tältande var inte ens att tänka på varken inatt eller imorgon natt (skall regna lika mycket då). Så FAR fick ta till plan B och den var att ta in på ett B&B-ställe (dock finns inget Walles B&B där)... men ett annat för 550:-/natten. Ta bra betalt kan dom, men inte bjuda turisterna på bra väder, dålig stil!

Skall bli intressant att höra hur han slagit ihjäl tiden där uppe i sådant skitväder när han kommer hem igen på fredag em. 

FAR... om du vill så kan vi tälta en natt på Sibbarps camping när du kommer hem.

Kommentarer
Postat av: adelia

Hej på er;)

Förstår om han inte ville tälta..jag skulle nog oxå tagit in på nåt litet hak..Regna har det gjort här med imellanåt men kanske inte lika mkt som där.

Vissa dagar gör man mer saker än andra.Idag var det promenad på drottinggatan,våra stora gata..Oh vad folk blängde på oss,tänka sig en rottis inne i stan.Märkligt att folk är så konstiga,,men nått leende fick vi med och de brydde vi os mer om...inga negativa saker..

Ha det gott så länge..kram från oss två o fyrbentningar

Postat av: Agneta & Tyra

Far skulle ha kommit hit istället. Vi har fortfarande kanonväder, idag lagomt varmt!!! med lite härlig blåst!Lite bättre igen och jag hoppas det håller i sig för då ska vi iväg på jaktträning imorgon.Ha nu en riktigt skön kväll!Kramar/AGneta & Tyra

2009-08-13 @ 22:16:27
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback