SUPERSYRRAN VIRA...

... MED MATTE BERIT ÄR BARA SÅ JÄDRANS BRA!

Igår eftermiddag kvalificerade dem sig för final efter 5 superbraiga genomförda stationer och idag kammade dom tillsammans hem en 4:e plats poängmässigt (på resultatsidan) men placerades på 5:e plats på prispallen. Vira tog det hela med ro och förstod nog inte riktigt vad hon "ställt till med":

Med er framfart så hoppas vi få se dig i denna mundering efter Flatmästerskapet i värmland 2010:

Än en gång stort GRATTIS!

Jag har bett MOR skriva ett inlägg imorgon om hur vårat första Flatmästerskap avlöpt från det att vi lämnade Malmö i fredags.


Kommentarer
Postat av: Camilla o Enzo

Hi, hi, till nästa gång de där två är på prispallen får de ha instruktioner om att ställa upp sig så "fan-cluben" kan få till bra bilder på dem ;).

2009-08-10 @ 06:29:15
Postat av: Anonym

Detta är bara så fantastiskt jätteroligt. Otroligt bra prestationer av Berit&Vira och Helene&Wallander.

Kramen

Heléne

PS. Varför placeras man 5:a när man har 4:e bästa poängsumman??????????

2009-08-10 @ 08:35:14
Postat av: Lena och G & G

Supergrattis än en gång till Berit och Vira!!!Det var jätteroligt att vara på plats och få se er finfina prestation.Hälsningar

Lena med flock

2009-08-10 @ 08:37:19
Postat av: Elenor och Zidane

Tror jag såg dig i vimlet.....men kom inte riktigt fram till dig, men du ska veta att jag SÅG dig :) :) . Grattis till fin prestation på FM. Såg i poängställningen att det gått riktigt bra och att dina mål uppfylldes eller hur? Kul med din kompis fina placering. Så bra gjort även där. Kram

Postat av: Helene

Jag har fått svar på min fråga. Berit och Vira blev 4:a enligt resultatlistan. Det måste blivit lite fel vid prisutdelningen bara. Sånt man får ta :)

2009-08-10 @ 18:20:16
Postat av: Mia, Viggo o Vera

Vilken hund! Vilken förare! Vilket ekipage! Vi är impade!! Jättestort grattis till ett bra genomfört FM!Och jag lånar även din blogg lite Walle för att gratulera BERIT O VIRA! Komma fyra av så många hundar, det är inte illa det! Än en gång ett jättestort grattis!!!

2009-08-10 @ 20:58:41
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Grattis till Berit och VIra till en hedersvärd finalplats! Och grattis till er oxå både Walle och Helene! Vilken insats!!!!! Sååå glad för er skull! Kram på er alla.

2009-08-10 @ 21:18:36
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Lena och G & G

Nu har jag väntat hela dagen på att det ska komma en redogörelse för din fantastiska prestation, Walle, men nu kan jag inte vänta längre.Du och din MOR var bara helt suveräna i lördags. Du har ju alltid varit den coolaste flatte-killen i Skåne, men nu är du också topp-10 på ett flattemästerskap. Jag blev så glad för er skull, att ni två fick lyckas så bra tillsammans efter all träning och kämparanda.All världens grattis till er båda!

Kram från mig, attackpuss från Grappa och nästanpuss från Guinness.

2009-08-10 @ 21:22:59
Postat av: Karin och Wilma

Hoppas du hittar samma glädje i lydnaden som i jaktträningen! Det gäller nog bara att hitta rätt motivation för sig själv och hunden, och se till att lyckas tillräckligt ofta för att det ska vara kul.kram

2009-08-10 @ 21:42:19
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Agneta & Tyra

Vad ni är duktiga!!!! GRATTIS!!!! Vi är så impade!!!!Här blev det ingen träning för oss idag, det var endast vår kompis som fick träning, då det var vår tur började det åska och blixtrade precis ovanför huvudet så vi hoppade i bilen och körde hem. Kan ju vara bara med att fara runt och det inte blir något ibland, det fick vi träna på idag, inte så dumt det heller!GRATTIS än en gång!!!! Ni är toppen!!!Kramar/Agneta & Tyra

2009-08-10 @ 22:00:50
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Susanne o Pebbels

Hur gick det??? Jag blir ju såååå nyfiken!Kram

2009-08-11 @ 01:01:30
URL: http://hundtraningen.blogspot.com
Postat av: Ann&Elliot

GRATTIS ännu en gång Helene&Walle och Berit&Vira!Vi är både glada,stolta och rörda över era framgågar =)

(tror minsann att det kom en liten glädjetår när vi fick veta hur det fortskred under lör o sönd).

Ni kan inte annant än att vara stolta över er själva OCH era hundar!Ni förtjänar detta så väl och jag önskar er allt gott.

massor av kramizar från Ann o Elliot

2009-08-11 @ 11:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback