Inomhus-...

... träning.

Idag har jag "jagat" duvor & kaniner och när jag kom in fint, satt fint & höll stilla så kom klicket och klicket är värdefullt är ju lika med gottigottgottgodis. Så så klart utförde jag mer än gärna momenten flera gånger.

Sedan lade MOR en target uppe på en flyttlåda i köket. Jag är helt övertygad om att hon inte trodde att jag skulle lyfta på tassen och trampa på den... men se det gjorde jag snabbt och lätt som en plätt (ha ha det var väl inget svårt!). Synd bara att MOR inte sedan kunde utöva denna övning lite, det hade jag tyckt varit kul... men hon har sådan kass fantasi och så har hon mage att påstå att jag har svårt för att lära mig saker, hm.... jag kan ju inte precis lära mig det själv heller.

Kommentarer
Postat av: Agneta & Tyra

Ibland överträffar ni oss med att göra saker som vi inte tror att ni ska klara, andra saker som verkar enkla för oss kan visa sig vara svåra för er så jag håller med MOR, det är inte lätt att veta vad ni tycker är lätt eller svårt ibland!!!



Hos oss har träningen gått jättebra nu ett tag och det känns jättebra. Vi har däremot kvar några moment som vi inte hunnit träna på så mycket. Hopp över hiner med sitt osv, det kan bli lite knepigt, hon vill på att sätta sig lite snett på andra sidan och gena tillbaka ibland. Fick ha infångare (som för hästar då de hoppar hinder) och då gick et bättre. Nu har vi inte gjort det sedan i höstas så vi måste kolla hur det går. Platsliggningen har vi heller inte tränat på så det är kvar att finslipa på.



Sopa och sopa, vi får väl se hur långt det räcker!!!????



Det halsonda har tyvärr blivit värre, är hemma från jobbet idag och har dessutom fått feber! Usch!



Kram



Agneta & Tyra

Postat av: lotta, Juni o Cola

menojoj..du wallander skulle ju kunna lära dig vad som helst..såklaaart;) vad duktig du var som trmpar på tergeten ...var den än ligger;)

2009-02-10 @ 12:53:32
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Vilja

Du är så lik mig Walle....jag hade också kunnat gå hur långt som helst om min matte hade varit lika kvick och snabbtänkt som jag är :-)

2009-02-10 @ 14:13:16
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Elenor och flatten Zidane

Jasså det var massage MOR fick. Ja jag tycker det låter skönt, men vi är ju olika. MEN du Walle, ska du bli storebrorsa eller???? har hört det ryktas om det......

2009-02-10 @ 22:12:24
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Elenor och flatten Zidane

och du.....Det var en gammal, ful, rynkig, trött och smutsig tant på bilden på min blogg. Supersöt...

2009-02-10 @ 22:17:25
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Lakrits

Vad duktig du var! Jag håller med dig, vi kunde gått hur långt som helst bara vi hade fått rätt anvisningar. Det är ju lite sorgligt fast vi har det ju ganska bra ändå, eller hur?

2009-02-10 @ 22:32:27
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback