Lite...

... sorgset känns det ikväll för imorgon skall Guinness åka hem och återförenas med sin flock igen.

Så fort dagarna & nätterna gått... men det sägs att tiden går så fort när man har roligt och det kan jag intyga att vi haft, hoppas att Guinness tycker detsamma.

Men förhoppningsvis syns jag & Guinness redan imorgon kväll igen, för våran träningsgrupp sätter nämligen då igång att träna för att fixa momenten i Lkl 2 för vissa (oss t ex) & Lkl 3 för andra under ledning av Lisa på Fart & Fläkt. Detta ser jag & MOR verkligen fram emot.

I förmiddags fick vi ha MOR hemma, jag tycker det är toppen att hon kan jobba hemifrån i vissa krisläge... jag låg under hennes stol i nästan 4 timmar.

Ikväll blev kvällsrundan en tur bortom Södervärn... jag ville gärna visa Guinness var ÄLDREMATTE bor, kan vara bra för honom oxå att veta.

Vi hörs imorrn... nattitnatti.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter härligt med kompis på besök:)



Hua vad ni ligger i med träningen får ju stora skälvan för att jag inte är lika duktig, känns som man skulle behöva fler timmar på dygnet.....



Men nu ses vi snart på jagktkursen som blir av för vår del ändå men första gången missar vi för då har vi klickertränarutbildning!!



Ha det gott

KRAM

2009-02-24 @ 15:41:55
Postat av: Elenor och Zidane

Alltid tråkigt när kompisar ska åka hem....men ni syns ju snart igen!

Postat av: Helena & Vilja

Förstår att det är tråkigt när det roliga tar slut men gå in och kolla in de fyra bidragen i videoklippstävlingen om ni vill ha lite kul :-) Ert popcornklipp är med även om Walle är såå välartad men det är så smittande skratt att man inte kan låta bli att skratta ....Kram kram

2009-02-24 @ 21:09:15
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback