På bilbesiktning...

... med MOR mitt på ljusa dan.

Jag blev så glader när det var MOR som kom hem först idag, ett tag kändes det nästan som om svansen skulle gå av... den lixom gick fortare än fortast, men som tur var avtog intensiteten efter ett litet tag av lycka.

Vi begav oss iväg ganska på direkten. Vi var på plats en kvart för tidigt men vi behövde inte vänta så jättelänge innan vårt reg nr kom upp på tavlan och vi välkomnades att köra in i port 4 (ja inte in i självaste porten utan så klart in i genom när porten väl öppnats). MOR stannade bilen och jag fick hoppa ur. Lite läskigt tyckte jag det var där inne när de drog fram stora slangar och bilarna lät förskräckligt. Men så kom besiktningstjejen fram till mig från bilen bredvid och sa: "Åh, é du en sådan där fin kille som tycker om alla?" Jag besvarade givetvis frågan på direkten genom att pussa på henne. Vår besiktningskille sa då: "Ja tänk att det finns några som även gillar besiktningsmän". Då svarade MOR: "Jag har heller inget emot dem" och minuten senare så fick vi  vårat "diplom" (ett diplom får man när det inte fanns en endaste anmärkning).

Nä nu är det snart träning som gäller och sedan skall vi visst mottaga något litet pris på klubbens årsmöte.

Vi ses & hörs lite senare...

Kommentarer
Postat av: Helena

Det där med att ta med hunden för att charma besiktningsmännen verkar vara ett smart drag som alla flatägare har anammat....om jag inte minns fel så hade Eleonor med sig Zidane för att få igenom bilen.....det finns de som skickar frugan och de som tar med sig hunden, hihi! Kram

Postat av: lotta, Juni o Cola

JAAA den lilla rosa väskan skulle vara pörfekt for me...and my dator;) hihi, schysst tips:) tack. hoppas att du får ett fint pris imorgon då!

2009-02-12 @ 20:43:10
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Elenor och Zidane

Japp, Zidane var också med på bilbesiktning. Som du märkt fungerar det utmärkt!!!!Vi tränar läxan för fullt....hur går det för dig. Är du stadig på rumpan eller är det bara jag som ibland tycker det är svåra grejer?

2009-02-12 @ 21:17:03
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback