Studsande tennisbollar i köket...

... till höger om mig, till vänster om mig, framför mig, bakom mig till vilken nytta? Jag fick bara sitta där och se dum ut... aldrig kom det där varsågodet.

MOR tog sedan fram klickern och en stor skål köttebullar och då tänkte jag att nu blir det nog lite targetträning, men där fick jag tji. Det var något konstigt, det verkade som att hon belönade mig när min haka närmade sig golvet...  men lugn & sanshet har minsann inte belönats på länge så jag gav upp och bara glodde på henne tills hon oxå gav upp. Men en timme senare testade hon sitt/ligg & stå på mig och det gick något bättre... men MOR gnäller lite över att jag gärna glider över på ena skinkan när jag legat en stund, men det är väl inte så konstigt, det är ju mycket bekvämare.

Håll ut, det vänder i april hörde jag Tomas Ledin sjunga på dumburken tidigare ikväll... så det är väl till att hoppas att han har rätt!

Värre är det för MIF, för dem är det slutspelat för denna säsong... men dom föll verkligen på mållinjen i kvällens avgörande match mot suveräna Leksand, de var så nära. Men förhoppningsvis går det fler tåg för "babyhawks"!


Kommentarer
Postat av: Enzo

Matte vill inte skriva detta men jag hörde henne säga det, attans vilken otur för MIF! I morgon ska hon ju till Malmö och besöka MIF:s hemmaplan (fast det är inte hockey hon ska på den här gången) så hon kanske t o m indirekt sponsrar MIF utan att veta det! Men om inte Rögle sköter sig i kvalet så kanske hon får åka dit och se Rögle möte MIF nästa år...

2009-02-27 @ 22:59:09
Postat av: lotta med juniocola

hehe...heja Leksand:) det e ju vårt "hemmalag" det:)

haha..fast det var ganska kul att du skrev delfin..det var bara det att först fatta jag INGENTING!!;)hihi..jag funderade på om jag satt in nån delfin förut..eller what;)hihi..sedan kom jag på att det måste vara "pingu"du menade..så tokigt det kan bli;)ha en fin kväll o en trevlig helg:)

Postat av: Lakrits

Fattar ingenting heller av det du skulle göra. Men hade det varit jag hade jag nog skällt istället och hoppat på Matte. Det är min metod när jag inte vet vad jag ska göra men vill ha godis.

2009-02-27 @ 23:33:08
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja Vilja och jag ska börja träna mer intensivt på hakan i backen nu (tror jag) för hon har börjat sätta sig upp på platsen nu när jag gått och gömt mig så nu är det bara att backa tillbaks lite :-) Bra störningsträning med bollen!! kram kram

2009-02-28 @ 16:45:56
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback