Tydligen så...

... skall det hårdtränas med vilt nu för idag var det minsann dax igen.

Först fick jag vänta en bra stund i bilen när vi kom fram till Margareta, det var dax för MOR att "knådas" till igen.

När hon var färdig så hade hon sällskap ut med Margareta och jag fick hoppa ur bilen ett kort tag för att mellanväggen skulle i så att jag och Bell kunde åka tillsammans.

Kosan styrdes sedan till ett ställe där jag aldrig förut varit, vi skulle träna uppe i "Ann-Sofis skog" och där var väldigt trevligt må jag säga.

Vi började med linjetag på en lång stig, tre till Bell och två var till mig & Calla... vilka vi alla klarade galant. Sedan förflyttade vi oss djupare in i skogen där det kastades dubbelmarkeringar uppeifrån en vall, en synlig och en dold. Inga problem med markeringarna för någon... men jag hade en lite kass avlämning med den första fasanen, men den andra gick bra... för då smög Ann-Sofi sig upp bakom mig och henne är det bäst att akta sig för :-).

Sedan var det dags för ett sök, vi hade full koll på var viltet lades ut... vi släppte inte våra mattar ur sikte:

Här kommer Bell-killen som har ett fantastiskt upptag av viltet, det går snabbt och lätt och snyggt ser det ut när han är på väg in:


Calla-tjejen var inte sämre hon:



För den här killen gick det bättre än det har gjort någonsin, 5 av 6 vilt hämtade jag in ganska snabbt, den 6:e krävde jag lite stöttning utav Margareta. 4 av 6 avlämningar gick oxå bra. Står MOR så här så går det inget bra:

men så här går det bättre:

Mina chanser att få lov att starta på jaktprov i vår ökade nog idag...

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Minsann, det var inte illa med träning idag också. Din MOR har minsann bestämt sig för att hårdköra dig! Kul verkar ni ha haft i alla fall. Hoppas din MOR mådde bra av knådningen också!

Postat av: Elenor och Zidane

Vad mycket vilt ni har ...och lite snö... Ja, ni verkar verkligen ligga i hårdträning. Vad var nu de jaktliga målen i vår????

2009-02-16 @ 22:03:01
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Helena & Vilja

Vilka härliga bilder.....bruna flattar passar så bra i fasan! Fin brunis tjej ni hade med den här gången :-)



Säger som Elenor va mycke vilt ni har i Skåne! I vår grupp är det bara några av oss som har planer på att starta på jaktprov så alla vill tyvärr inte kör med vilt men vi som skall starta i april måste komma igång med viltträningen nu!! Blir inspirerad när man ser era härliga bilder men jag tycker egentligen att vilt gör sig bättre på bild......hm.....lär mig nog.....jobbar på det.....! Kram kram

2009-02-16 @ 22:20:30
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback