Nu är det inte...

... så stämningsfullt och ljust längre i vårat hus för idag har julen städats ut :-(

Granen som stod så grön och grann i stugan, befinner sig nu på gårdens fotbollsplan i väntan på att bli bortforslad tillsammans med 30-40 st andra utkastade glädjespridare. Allt annat, dvs var sak har återigen hamnat på sin plats och nu är det bara att hoppas och vänta på att ljusare & varmare tider snart infinner sig.

Men det hela kändes lite lättare när jag fick besked om att Lakkan & Marie skulle komma och hälsa på oss ikväll. När klockan började närma sig 17 så gick jag & MOR ut en runda för att strax därefter möta upp Marie & Lakkan vid garagenedfarten, de behövde låna vår biltvättsplats. Deras bil var verkligen i stort behov av att tvättas... man kunde inte ens ana vad det stod på registreringsskylten. Jag satt och övervakade tvätteriet utifrån medans Lakkan gjorde det inifrån. Jag måste säga att det blev ett finfint resultat, så blå & grann har då aldrig jag sett den tidigare. 

När allt var klart så gav vi oss iväg ut på en stadspromenix/korvarunda. Vi hade tänkt prova korven i korvkiosken vid casinot... men se där fick vi tji, den var igenbommad (kanske bara för reperation... men det fmåste kollas upp senare). Så rundan fortsatte om museet vidare mot Kronprinsen, där gjorde vi ett bus stop i rastgården innan vi styrde kosan mot grillen på Mariedalsvägen där vi fick varsen smarrig smal grillad med bröd. Den satt riktigt gott i lilla magen skall jag be att få berätta. Sedan började vi gå hemåt, ett stop gjordes vid Hemköp för att MOR behövde göra några små middagsmatskompletteringar, sedan blev det ett stop vid Mido oxå för Marie behövde proviantera inför morgondagen (de skall nämligen iväg till Fulltofta och pröva på bruksspår).

När vi kom hem så busade jag & Lakkan så det stod härliga till medans MOR fixade middagen. Lagom tills 2-beningarna skulle sätta sig till bords så gick luften ur både mig & Lakkan.

MOR har köpt en ny klickergrej, som hon hoppas skall kunna få mig lite mer intresserad av att försöka mig på lite konststycken. Den är ännu inte prövad men den finns på bild och jag är faktiskt lite nyfiken på hur den skall användas på mig:


Det blev ett härligt slut på dagen som började lite i moll.


Kommentarer
Postat av: Clara

Tjena

Men HALLÅ. Varar inte julen fram till tisdag?

Gå in på VÅR sida, länkar, lucas sida (den bannern som är på översta raden längt till vänster. "Husses kommentar". Där har vi sett att Moa har en video där hon har använt en sådan. Ett tips.

Clara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback