Dirigeringsövningar...

... blev det redan imorse på flera olika platser och på olka avstånd. Någon dummie hade jag koll på när MOR droppade, andra inte... men det spelade ingen roll, jag hämtade glatt med en jädrans fart både ut & in. MOR hoppas på att denna träning skall få mig att verkligen fatta att när hon säger "ut apport" så skall jag springa rakt ut i den riktining som hon pekar. En annan morgon har hon också tänkt att lägga flera på ett linjetag och sedan skicka ut gång på gång... det kan nog oxå förstärka det hela, tror ni hon har rätt i den tanken?

Det blev så klart oxå lite FF-träning innan vi spatserade hemåt igen för att sätta i oss morgenmaden.

Ikväll har jag varit och träffat Kajsa, den lille rottistjejen har verkligen vuxit till sig. Vi fick busa som attan i rastgården... inte helt fel så där en helt vanlig onsdagskväll.

Kommentarer
Postat av: Vittra

Walle - du får akta så inte Lakrits känner sig åsidosatt när hon nu är tillfälligt indisponerad. ;-) Ta det lugnt med de andra tjejerna.



Matte skickar iväg mig ofta på sådana linjetag med flera stycken i rad som din MOR funderar på. Å ibland byter jag...då blir minsann inte matte glad. Men hon får lära sig att lägga dem med längre avstånd så jag inte ser så många i taget faktiskt.

Postat av: '♥♥♥♥lotta, Juni o Cola♥♥♥♥

vad roligt att få träffa Kajsa.:) Kajsa heter även min syrra;)jag tror din matte e superbra på att planera er träning...JAG kan absoulut inget om sådant:/ så alltså...vi tycker att det låter bra;)

2009-03-12 @ 12:37:20
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Emma & gossarna

Hej på er!! Usch på mej att det va så längesedan jag tittade in =( Nu har jag ialla fall uppdaterat mej med allt ni pysslar med & som vanligt är ni flitiga och tränar.

Hoppas att allt är bra med er!!

kramar från oss

2009-03-12 @ 14:59:41
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Elenor och Zidane

UT är inte alltid så lätt, men övning ger färdighet heter det ju. Natti

2009-03-12 @ 22:14:15
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Lakrits

Ni är så DUKTIGA. Här är det mest inomhusträning som gäller. Vi hinner inte träna innan mörkret kommer. Men bara två veckor kvar, sen hinner vi desto mer.



Nu är det halvlek med mitt löp. Tiden går fort. Vi får fixa en träff så fort det är gönt!

2009-03-12 @ 22:33:31
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-B

Ja, flitigare och duktigare får man leta efter. Jag är så spänd på hur det kommer att gå på jaktproven coh lydnadsproven nu i vår .... det är ni säkert också :D

Ha en härlig helg - lagom med vila och lagom med träning :)

Kramar

H&Z

2009-03-13 @ 18:27:28
Postat av: Helena

Ja det är ett gissel det där med tecken.....jag har tyckt att Vilja har varit klockren på dolda linjetag men om jag pekar rakt ut i skogen så fattar hon inte alls vad jag menar för jag har kört för mycket på stigar och där det är naturlig hjälp i terrängen :-)Hmm så nu håller vi på och tränar på att peka rakt ut i skogen och att hon då skall hålla rak lije ut men det är inte lätt! Kram kram

2009-03-13 @ 22:01:59
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback