Jag tror minsann...

... att jag gjort min bästa träning på väldans länge :-)

Direkt när MOR kom hem så stack vi iväg till Lomma. Direkt när jag kom av bilen så rusade jag bort mot Lakkans bil... men hon var inte där, jag kollade Elliots bil oxå men han var inte heller där. Direkt fattade jag lite misstankar, var dom någonstans tillsammans? Jag spanade in på apellplanen, inte en skymt av dem så då valde jag snällt att följa med MOR dit bort där vi brukar hålla till.

Vi hade bara hunnit köra igenom ett för oss lyckosamt FF, sedan kom Elliot med matte Ann bort till oss, de hade inte varit så lyckosamt att hålla till borta i andra delen där Lakkan höll till. När det gäller vårt FF eller egentligen våran hålla kontaktövning så blev det bra, jag släppte bara pyttelite i starterna men sedan var jag bra med på de korta sträckor som vi går. Kravet på att det skall bli snygga höger-/vänster-/heltomsvängar har MOR släppt lite på för tillfället, hon tror att vi fixar till det lätt sedan när kontakten är så bra som den kan bli för oss.

Lite ställande, lite hopp ut & in, lite apportering, lite fjärr och slutligen lite rutan gick oxå ovanligt bra.

De ena nackdelen ikväll var att det blåste så förbaskat så träningen blev litta kort tyckte jag, i och för sig så blev den väldigt effektiv, vilket i sig är någon nackdel. Den andra nckdelen var så klart att jag inte ens fick se skymten av Lakkan, så jädrans tjaskigt av 2-beningarna!!!!!

Imorgon eftermiddag börjar min nybörjarjaktkurs, det skall bli kuligt att få skaffa mig nya kunskaper i detta ämne av lärarna Kent & Gert... som med all säkerthet klurat på övningar sedan senaste kursomgången hösten 2008.

Kommentarer
Postat av: Helena

Jo nog har vi tur att våra fyrbeningar håller oss i trim!! Kul att träningen gick så bra och spännande att jaktkursa igen!!



Ha en trevlig helg



Kraaam

Postat av: Malin m flock

Attans vad ni är flitigta. Det var en hemsk blåst igårkväll, vi var i Burläv och tränade men när jag tog ut tredje hunden var mina händer isbitar:)



Vilken koll ni har på oss som vet att vi skall börja imorgon, mycket spännande och lite nervöst. Ser fram emot en superuppis här imorgon kväll så vi får reda på vilka ävningar ni körde på jaktkursen så vi inte kommer för mycket på efterkälken:)



KRAM

2009-03-06 @ 13:33:09
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se
Postat av: Tyra

Vad roligt att det gick så bra för dig!!!! Vad fuskigt att du ska få gå på jaktkurs, det vill jag också!!!!! Vi ska på utställning imorgon så då e de bäst du håller tassen för mig!



Kram



/Tyra

2009-03-06 @ 16:24:56
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Enzo

Jag och matte är lite oroliga för dig och MOR, ja resten av familjen också. Ni håller väl er undan nu när det ska bli en massa demonstrationer där ni bor??? Även om du heter Wallander är du ju inte en riktig polishund utan överlåt polisjobbet till de där andra hundarna som är tränade till att vara polishund. Var försiktiga så vi ses på söndag!!

2009-03-06 @ 18:32:29
Postat av: Lakrits

Tjingeling! En sån där "provpåse" är inhandlad till dig Walle. Hoppas det har gått bra på dagens jaktkurs.

Tass&kram

Lakkan

2009-03-06 @ 23:24:47
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Enzo & Camilla inte behöver ni vara oroliga, stan kryllar av poliser och vi lovar att vara lite försiktiga. Men jag & FAR var faktiskt och kollade runt Baltiskan ikväll, vi ville se att de skötte sig på båda sidor och än så länge så...



Lakkan & Marie, man tackar på förhand och ser så klart framemot provpåsen.

2009-03-07 @ 00:27:14
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback