Undras om MOR...

... tror det skall hjälpa?

Idag kom hon hem med den tjockaste hundbok jag någonsin sett, Canis, LYDNADSTRÄNING I TEORI OCH PRAKTIK.

Undrar vad som står i denna som inte står i alla dom andra böckerna hon har köpt tidigare. Men så klart hoppas jag att hon finner svaret på det hon söker denna gång.

Ons-fre morgon har vi tränat lite lydnad & lite linjetag, det har gått väldans bra, jag har fokuserat på uppgiterna. Imorgon blir det förhoppningsvis en tur till skogen för att se hur linjetagen fungerar där, hoppas på solsken :-)

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Hon kanske hoppas på att du ska läsa i den ibland när du är själv hemma? Matte har försökt få mig att läsa många böcker men utan framgång.



Hoppas det blir en bra tur i skogen imorgon. Nästa helg kan ni kanske komma ut till vår skog?

Postat av: Viggo

Jag tuggade sönder en mattebok när jag var liten. Jättegod! Matte blev inte glad. Så Walle - gör inte det med din bok, tror INTE det blir populärt!



Ps det var en matematikbok, inte en bok om min matte...den hade jag ju aaaldrig tuggat på.

2009-03-28 @ 09:26:20
Postat av: Ingela

Vilken intellektuell kille, imponerande ;o)

2009-03-28 @ 11:19:20
URL: http://becausetrollrik.blogg.se/
Postat av: Karin och Wilma

Eftersom min sambo också har uruselt lokalsinne så har vi redan en GPS (sanningen är att vi har den när vi seglar). Den har varit bra vid svampplockning, både för att lägga way-points på de bästa svampställena och för att hitta tillbaka till bilen. Nästa gång jag är ute med Helena ska jag ta med mig den :-)



Vi har också den tjocka "bibeln". Tips! Den första delen av boken är väldigt akademisk och teoretisk. Den är intressant, men kan bli lite tung. Handlar mycket om filosofin och idéer bakom metodiken. Den kan du hoppa över eller skumma över och återgå till sen när när du läst andra halvan om momenten.

2009-03-28 @ 11:47:31
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Zico-B m matte

... å det blev solsken, vårväder och vårkänslor :) Den där boken får ni nog spara till november-december, nu gäller det att ladda batterierna i solsken och vårvindar friska :D Kör på känsla ... det blir säkert jättebra!

Ha en skön fortsättning på helgen!

/Z&H

2009-03-28 @ 17:41:19
Postat av: Ulrika & Molly

Ja, fint väder blev det ju och vi var sååå duktiga både Du & Jag & Kid!!! Min Mamma hoppas på samma goda resultat i morgon. Vad säger du, ska vi ställa upp eller??? Ses i bilen imorgon! Nospuss från mig!

Molly

2009-03-28 @ 21:14:30
Postat av: Enzo

Walle, har du några tips på hur man lugnar ner en matte? Hon är näst intill okontaktbar just nu bara för att lill-matte ska åka iväg till någon ö som tillhör Margareta, ja eller något sådant, och den ön ligger tydligen långt bort. Inte blev det bättre när lill-matte pratade om skorpinioner, utflykter mitt i natten där det skulle spanas in krokodiler, djungelvandring och beväpnade vakter som håller koll på turisterna och hotellet. Matte muttrar om varför inte kanarieöarna. Men varför skulle lill-matte vilja se kanariefåglar när hon kan spana in kolibris i djungeln??

2009-03-28 @ 22:11:33
Postat av: Helena & Vilja

Känns skönt att Karin skall ta med GPS:en nästa gång .-) Håller med om det hon skriver om boken. Kram

2009-03-29 @ 19:40:42
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback