Jag är allt lite besviken...

... på MOR för jag fick inte åka och träna ikväll.

Undrar om hon har gett upp hoppet om mig eller om det var som hon sa, dvs att hon har lite ont i olika delar av kroppen och att orken av den anledningen tryter lite? Ja, det återstår väl att se då vi skall träna nästa gång.

Elliot & Lakrits, jag hoppas att ni saknade mig lite granne i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det gjorde vi verkligen. Särskilt med tanke
på att det inte blev vanlig träning utan mest lajbans. Fast lite koppelgång blev det. Vi var rätt kassa, gick och drog i kopplet mest hela tiden. Våra mattar var trötta på oss.

2007-08-07 @ 23:48:23
Postat av: Guinness

Vad tråkigt att du inte fick vara med och träna igår. Jag som önskade dig lycka till och allt. Men jag tror inte att din MOR har gett upp, hon var säkert bara extra trött efter jobbet. Jag har förstått att det är extra jobbigt att jobba när det är så varmt, ungefär som att spåra mitt på dagen i gassande sol. Min husse har gäspat flera gånger de senaste dagarna (det brukar han aldrig göra) och matte har gått kvällsrundan med mig.

2007-08-08 @ 09:42:17
Postat av: Elliot

Saknar ALLTID dej Walle!Men på lördag ska är det ju ni andra som ska sakna (slippa?)mej...snyft...snörvel....snork...

2007-08-08 @ 12:22:32
Postat av: Lakrits

Ja, det var ju förfärligt synd Walle. Och det är väldigt tråkigt att du inte kan komma på lördag Elliot. Jag vill att alla ska vara med jämt. Ju fler ,desto mer bus! Men jag nöjer mig också som det blir, det är alltid bättre med något än inget.

Postat av: Wallander

Skönt att veta att ni saknat mig...
Elliot angående lördag, du får gärna åka med mig om din matte vågar låta dig följa med oss?
Jag tror att MORS trötthet skulle försvinna lite om hon ser till att komma i säng i någorlunda hyfsad tid om kvällarna. Men hon säger att det inte är lönt att gå och lägga sig när hon ändå inte kan sova... Förstår inte riktigt, jag kan alltid sova, varför kan inte hon?

2007-08-08 @ 23:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback