STUDSEBOLL

När MOR och jag var på väg hem från morgonpromenade i morse så hittade MOR en ganska stor studseboll åt mig i parken. Jag tyckte/tycker den är skitrolig.

Först tappade jag den i parken och då studsade den iväg en bit men inte längre än att jag själv kunde hämta den. 2:a gången tappade jag den på övergångsstället, då fick vi snällt vänta att hämta den tills alla bilar kört förbi. 3:e gången rullade den under en bil på "min gata", MOR fick lägga sig ner på alla fyra, men hon kunde inte hitta den. Liten ledsna gick vi vidare ett par steg och då hittade jag den under bilen bakom. 4:e gången studsade den iväg och hamnade i ett bilnav. Efter denna gång bestämde MOR sig för att ta hand om den tills vi kommit innanför gårdsgrinden för att inte bli av med den ännu en gång.

Jag hade jätteroligt med den på vägen upp i hissen, sedan tog MOR den ifrån mig och sa att det bara är en uteleksak och att den nog blir en jättebra belöningsleksak (vad hon nu menar med det?), men det återstår väl att se. Dock sa MOR att vi nog måste träna lite på att jag skall hålla kvar den i munnen lite bättre för annars är risken stor att jag inte har den i min ägo så speciellt länge till.

Idag var Sigge med...

... och tränade. Vi drog iväg i vår bil, inga problem alls att dela plats med honom också i "bagaget". Det blev dock lite mindre utrymme för mig, Sigge tog lite väl stor plats, men jag sa inget, väluppfostrad som jag är!

Varför var Sigge med undrar ni kanske, jo det har visat sig att han också tillhör Lomma Brukshundsklubb precis som jag. Sedan behövde hans matte komma igång och träna lite, hon har legat på latsidan lite väl länge nu tyckte Sigge. Sigge verkade däremot inte ha glömt bort hur man uppför sig bland andra., han skötte sig utmärkt.
 
Träningen gick jättebra, jag fick massor med beröm av MOR både under och efter träningen. Lite synd att vi bara var 4 st.

Det blev lite prat om mig och mina rymningar hörde jag. Dock hörde jag inte riktigt vad det är "dom" tänker göra för att få mig att komma när MOR kallar istället för att jag bara drar iväg till den goda kattmaten. Jag lovar att rapportera... kanske behöver jag allt stöd ja´g kan få.

Titta så fin han är min (våran) ...

... pappa.

110274-76
Bilden tagen av den proffessionelle fotografen Roy Mangersnes

Visst är jag rätt lik honom?

Det har varit....

....en riktigt skön & lugn helg med massor av mys.

Jag har inte bloggat på ett par dagar, datorn har varit så himla långsam. Men idag har den fått lite extra minne så nu går det undan värre att skriva.

Jag har inte väckt MOR varken lördag eller söndag morgon. MOR tycker att jag varit jätte duktig (hon skulle bara visst att jag självmant valt att stanna kvar i min varma/gosiga säng och inte för att glädja henne).
Det är inte så roligt att gå ut när det är så himlans kallt/blåsigt/regningt.

Idag när jag var ute med FAR så stod det något konstigt på gräsmattan, jag skällde lite och blev väldigt väldigt misstänksam. Det visade sig vara en snögubbe med pinnar som armar och näsa som några barn byggt utav snön. Hur skulle jag kunna veta att det inte var något farligt, jag gillar inte när det inte ser ut som det brukar göra i "min" park. Nästa gång jag var ute med MOR, så sprang jag direkt dit bort för det var ju inget farligt. Jag tror att jag måste tuffa till mig lite grann...

Igår kväll fick jag en ny leksak, men tyvärr kunde jag inte riktigt hålla tänderna i styr denna gång heller. Jag tycker faktiskt att leksakerna nuförtiden är alldeles för dåliga, de håller ju inte för någonting, man kan knappt ta dom i munnen ens utan att de går i sönder (jag förstör dom definitivt inte med vilje)
Är det någon som har en leksak som är oförstörbar?? MOR vill då hemskt gärna veta vad. Det går bra att svara i bloggen, så vidareberfodrar jag i så fall tipset till MOR. Jag är rädd för att det inte blir fler leksaker framöver åt mig annars och då blir jag faktiskt lite ledsen i ögat. Jag har nämligen börjat skriva på min födelsedagsönskelista, kanske helt i onödan!?

Snyft...

... snyft, för bara 5 minuter sedan så blev Guinness hämtad & jag saknar honom redan.

Men MOR har tröstat mig med att säga att vi kanske redan imorgon bitti ses i parken igen, så det känns rätt så OK då.


Sista natten med Guinness....

... i alla fall för denna gång. Imorgon kommer hans matte & husse hem.

De senaste 2 nätterna så har jag varit snäll och lånat ut min bädd, men det är inte lång stund han legat där. När MOR & FAR somnat så har jag sett att han smugit ut och lagt sig i en av sofforna. Det skulle aldrig jag våga, inte ens på natten. Men det är tydligen viss skillnad för dem som bara är här och hälsar på och dem som bor här permanent. Såg t o m att MOR lade en filt över soffan ikväll, så hon verkar tycka att det är OK att Guinness ligger där, hm. När jag frågade varför han får ligga där och inte jag så fick jag svaret att det är svårt att få honom att sluta eftersom att han får ligga i sofforna hemma hos sig själv

Idag har det varit rena snökaosen, det är kul med all snö och så jätte vackert också. Så mycket snö som har kommit under eftermiddagen/kvällen har jag inte fått uppleva förut. Man busar & busar och snön bara yr omkring en. En nackdel är det bara och det är jag sätter i mig alldeles för mycket snö och blir så himlans kissnödig. Blir jag nödig inatt så går jag och väcker MOR bara, hon går säkert med förtjusninig ut med mig/oss.

Vet inte riktigt vad jag skall skylla på....

... men jag kan i alla fall inte skryta med att jag skötte mig speciellt bra på träningen ikväll. Jag var helt enkelt alldeles för okoncentrerad och gjorde inte alls som MOR ville att jag skulle göra, jag levde helt enkelt lite i min egen värld. Däremot var jag desto mer intresserad av syrran Vira, hon var jätte intressant, synd bara att inte MOR lät mig visa mitt stora intresse för henne.

När vi åkte hem så sa MOR att om jag skött mig på själva träningen så hade jag fått hälsa på henne efteråt, det kan vara värt att komma ihåg till nästa gång.

Nu tror ni säkert att det bara var jag som bar mig lite okoncentrerat åt, men så var det faktiskt inte, det var fler, undrar om det kan vara VÅRKÄNSLOR på väg? Nej, verkar mer som om det kan vara VINTERKÄNSLOR, för nu är det snö på gång igen. Jag visste faktiskt inte att eventuellt även dessa känslor kan spela en ett spratt, men det kan dom tydligen!

Så var det FARS tur...

... att gå i backen.
 
Vi var ute på vår kvällspromenix, mötte Camilla & Tyrus på vägen och vi hade sällskap med dem. Rätt som det var så var denna " väldigt argsinta pitbull" lös. Guinness ville då hemskt gärna klättra lite på honom, då gick det lite för snabbt och FAR trillade omkull.

Det såg väldigt roligt ut, tyckte framförallt MOR och det var inte precis uppskattat från FARS sida. Hon fick höra att sånt tyckte hon var roligt ja. Jag höll mig för skratt, man vågar inte hur mycket som helst. Dock märkte jag att MOR & Camilla gick och småskrattade hela tiden bakom hans rygg.

Lite synd var det dock om FAR, när vi kom upp och han tog av sig jeansen så kunde man skönja lite blodvite på hans vänstra knä. MOR frågade om hon skulle hämta förbandslådan, men tuff som han är så skulle inget plåster sättas på.

For my international guests

Hí and welcome,

I have to practise on my English a little bit also... so that's why I have made a English category.

I know that sometimes my blogg has been visited by other dogs/people outside the Nordic.

I hope you will enjoy visiting my blogg.

Here's a new picture on me and my friend Guinness. He will be living at my house for a week. It's very nice to have him here every morning when I wakes up.

110274-74


Idag är jag en stolt broder...

för min brorsa Elliototten har klarat sitt anlagsprov i viltspår, han é bara BÄST!

Inte ens 11 månader och klarade galant av provet, det är super duper duktigt.

Jag hoppas verkligen att din matte visat sin uppskattning över att ha fått en så duktig kille, det blev väl något extra gott som kvällsmål, eller?

Jag får väl gratulera dig lite mer ordentligt på tisdag då vi ses.

Extra spår...

...-träning är aldrig fel på något vis. Idag fick jag pröva på  att gå ett proffsspår (det var Ann som fixade ett spår åt mig, hon e snäll hon).

Det gick ganska bra om jag får säga det själv, det var första gången också som jag gick ett spår med två vinklisar. Dock tog jag en liten omväg på slutet, men kom fram till klöven i alla fall.

Titta vad vi fick, fint va?

110274-72

Guinness var också med och han spårade jättefint trots att hans Matte inte var med eller kanske "tack vare" att hon inte var med... vem vet?

FAR var också med för första gången idag, mest för att hjälpa MOR att hålla ordning på oss busar. Men han var inte så intresserad, frågade MOR mest hela tiden om vad som skulle hända och när det skulle hända. Undrar om inte han var mer rastlös än alla oss "spårhundar" tillsammans! 

Den 17:e mars gäller det....

MOR har anmält oss till en ny utställning, Malmö Int. Det skall bli jätte spännande. Men vi får nog allt ligga i med "ståträningen" för jag sätter mig gärna efter en stund och det bör man inte göra när man ställs ut.

MOR använde sig av igelkotten idag som uppmärksamhetsbete, det fungerade ganska bra, jag fick dock godis när jag stod uppställd.

Rapport om hur det gick kommer så klart senare.


Mina kompisar från "landet" på besök

Konstigt, idag kom Elliot & Lakrits in till mig i stan, det kändes lite underligt, dem brukar jag bara träffa i Lomma. Vi träffades på parkeringen bakom stadsteatern. Promenerade sedan tillsammans bort till utställningsträningen på Baltiskan.

När vi kom in i foajen där träningarna hölls, så hade en träningsgrupp redan startat. Vi fick sitta/ligga och vänta i nästan en hel timme. Vi klarade det jättebra alla tre, vi är faktiskt skitduktiga på att vara passiva. Gruppen innan oss var ganska stökig, hundar som morrade & skällde omvartannat. När det var vår tur så blev vi en lagom grupp om 6 hundar. Allt flöt på väldigt bra. Dock har vi alla lite olika saker vi behöver tänka på:  Jag måste röra mig lite snabbare för att det skall se snyggt ut när jag springer. Elliot, gick det bra för, dock behöver Ann träna på att kontrollera var domaren står... verkade som om hon allt blev lite lurad idag.

Jag gillade "domaren", han fick många pussar av mig, det var helt ok sa han. Så länge jag inte välte honom så fick jag vara hur tillgiven som helst.

Innan vi lämnade baltiskan så gick vi och tittade på rosetterna som man kan få om man både är riktigt duktig och vacker för sin ras. Jag tyckte den röda stora rosetten var jätte fin, men en sådan kan man väl bara drömma om  att få i sina ägor.

När vi kom ut ur dörrarna så bara stöp Marie i "backen", hon snubblade och slog både sitt knä och sin ena hand. Jag hoppas att Lakrits passade upp henne ordentligt när dom kom hem så att hon kan köra till träningen på tisdag.

Tanken var sedan att vi skulle leka av oss lite i rastgården, men där var redan två gubbar med sina hundar och de såg inte ut att dom skulle lämna platsen på en bra stund. Det var synd tyckte jag, jag hade så gärna velat släppa loss tillsammans med Elliototten & Lakrits. Men det var kul att bara få träffa dom! 


Alla sova släckta äro ljusen...

men jag Guinness är fortfarande vaken. Jag har smugit upp och satt mig framför datorn. Hoppas att det jag skriver inte ser konstigt ut, för det är alltid lite ovant med andras tangentbord första gången.

Jag vill bara skriva ett par rader till min matte/husse om ifall dom smiter in på ett internetcafé någon dag och kollar in Walles blogg.

Matte/Husse,
Jag har det superbra här hos Walle och hans familj. Vi har det jättekul och jag sköter mig alldeles utmärkt (tycker jag i alla fall). Men jag såg att Helene satte upp en lista på kylen idag över sådana saker som hon tänker begära ersättning för av er, men bli inte oroliga, det är mest småsaker. Ett matrumsbordsben, en äkta matta, skosåpet i deras hall, Fridas resårmadrass m.m. Skojade bara....

Hoppas att ni också har det bra och vilar upp er ordentligt.

Jag saknar er lite lite grann, men vet att ni snart är hemma igen. Men det går absolut ingen nöd på mig, jag får/har allt jag behöver, mat, kärlek och massor av lek.

NI FÅR MER ÄN GÄRNA ÅKA IVÄG FLER GÅNGER, MEN BARA PÅ ETT VILLKOR OCH DET ÄR ATT JAG FÅR VARA HOS WALLE-KALLE.

Ooops, nu hör jag att Helene är på väg upp, bäst att snabbt logga ut,, jag har tydligen inte varit så tyst som  jag borde för att inte höras/störas.

Jag får passa på att skriva nu...

för Guinness ligger och sover (annars bara bråkar vi bara om vem som skall få sitta vid datorn). Han är helt slut efter att jag rastat honom ordentligt i Pildammarna. Sedan promenerade vi och köpte ett nytt längre halsband åt Guinness för MOR, FAR & LILLMATTE svor varje gång det andra skulle tas av, det gick knappt att få av utan att bruka "våld". Han fick på sig det nya direkt utanför hundaffären och han verkade närmast chockad när det skulle tas av hemma... han stretade emot som vanligt men det behövdes inte längre. 

”Vi” har passat Guinness nu i 2 dagar/nätter (hans husse/matte är i Marocko en vecka). Det är jättekul att ha honom här och vi funkar jättebra tillsammans.  Vi gör allt tillsammans utom att sova ihop på natten, jag ligger som vanligt inne hos MOR & FAR och Guinness sover inne hos LILLMATTE. Han har nog känt sig lite ensam i natt för han hade sovit uppe hos LILLMATTE och vägrade att hoppa ner (lite fuskigt kan jag tycka, men jag brukar få ligga i hennes säng om dagarna, får väl vara nöjd med det). MOR/LILLMATTE säger att man måste vara snäll mot sina gäster. 

Imorgon skall jag med MOR, Ann (Elliotottens matte) & Marie (Lakrits matte) och få lite utställningstips/träning på Baltiska hallen. Detta har jag inte vågat berätta för Guinness ännu, tänk om han blir jätte ledsen. Men han kan inte följa med dit säger MOR, hon måste koncentrera sig på mig för att jag skall ställas ut om en månad. Men på söndag blir det en ”extra” spårträning och då får han följa med.


Idag hittade jag en ny kompis...

Jag följde med MOR i tvättstugan, fick direkt syn på något svart med långa ben som kröp på golvet. Jag sprang dit, då förvandlades det till en boll och låg blixtstilla. När jag bara låg och stirrade på den så började den så smått röra på sig igen. Konstig varelse det där, en spindel kallas det visst för.

När jag kom ner 2:a gången så var den kvar och jag var fullt sysselsatt medans MOR fixade tvätten, kul att ha något annat att göra än att hjälpa henne hela tiden.

Men... 3:e gången jag kom ner så var den borta (snyft). Jag letade och letade, undrar vart den tagit vägen? Jag lovar jag åt inte upp den!!!

4:e gången ville jag inte ens följa med ner.

Sovmorgon...

ja, det hade vi hela familjen idag. Först 08.30 tyckte jag att det var dags att stiga upp. Ibland kan även jag vara lite extra trött och då är det skönt att få sova ut lite. Sedan visste jag att jag skulle ha en lekfull kväll med Tarzan så det passade bra.

Annars har dagen sprungit iväg fort som vanligt. Jag, MOR & LILLMATTE gick ut och köpte frukostbullar imorse. Jag blir sååååå glad när jag får bära påsen och dem man möter kommenterar det oftast och då blir jag även jätte stolt. Jag har bråttom men går ändå jättefint.

Efter frukosten så hjälpte jag MOR & LILLMATTE att städa den stora garderoben. Hjälpte var kanske att ta i, får dom säga sitt så kanske dom istället skulle säga att jag stjälpte dom. Jag låg nästan hela tiden ivägen, men jag ville ju bara vara i närheten av dom. Jag har inte tidigare kunnat gå in i garderoben, golvet har varit täckt med både det ena & det andra. Men efter en rejäl utrensning bland både skor & kläder så blev det tomt & fint. Skall bli väldigt intressant och se hur länge det kan se ut så.

När allt var klart och FAR hade kommit hem så drog MOR & LILLMATTE ut på stan en liten stund som dom kallade det, dom var borta i mer än 3 timmar!! De hade köpt vars ett par skor, skyllde på att det annars såg för tomt ut i garderoben efter utrensningen. Ja se tjejer, dom e allt lite märkliga.

Vi for sedan iväg till MORMOR, Allan & Tarzan. Vi lekte och hade jätte kul. Fick både öron & ben att tugga på. Öronen åt vi upp, jag mitt & Tarzan sitt. När det gällde benen så ville vi hela tiden ha samma. Detta löste vi genom att skiftas om att ha det. Vi fick beröm för att vi var jätteduktiga, så lugna har vi inte varit tillsammans tidigare. Vi var också ute och lekte en stund tillsammans, Niklas behövde rastas lite (efter all mat han stoppat i sig, för att inte  tala om all glass som han "lässte" in) så vi jagade honom rejält i rastgården. Han var den ende som var inne tillsammans med oss i rastgården och när vi bajsade så fick han plocka upp efter oss, hur populärt tror ni det var?

Imorgon ryktas det om att jag skall upp i vanlig tid, MOR skall tvätta & FAR skall iväg med handbollen, så därför är det nog bäst att dra sig till kojs.

På återhörande!

Lång promenix

Ikväll har jag varit ute på en lång promenix med MOR & ÄLDREMATTE. Jag fick gå/springa lös nästan hela tiden. En sträcka fick jag kopplet på mig igen, detta för att jag inte väntade på dem, jag låg lite för långt fram och det gillade inte MOR riktigt. Men jag var lika glad när jag blev kopplad, huvudsaken var att jag fick vara med dem ute.

När jag & MOR lämnat av ÄLDREMATTE så tog vi ett nytt håll hem. På en av gräsmattorna fick jag nys på något ätbart. Jag smög mig lixom på för att inte MOR skulle märka det, men det gjorde hon ändå. Jag har ett superbra luktsinne men MOR har tydligen "falkögon". Jag hann stoppa in en brödbit i munnen, men när MOR sa till mig att släppa så spottade jag lydigt ut den. MOR tyckte jag var jätte duktig och belönade mig med en godbit istället och det smakade betydligt mycket bättre.

Har ni saknat mig?

Jag har inte riktigt varit på humör för att skriva, har inte varit mig själv riktigt på ett par dagar. Men nu känns det betydligt bättre.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo...

I tisdags var det en liten konstig dag. MOR gick iväg sist på morgonen, kom hem först redan efter lunch och var sedan tvungen att gå tillbaka till jobb när LILLMATTE kom hem. Allt för att jag inte skulle behöva vara ensam för många timmar. Omtänksamt av henne men på så vis så missade jag min tisdagsträning. Det får väl gå an för denna gång, men det får inte hända för ofta bara. Har redan hört ryktas om att nästa vecka blir det heller ingen träning för då skall MOR på tjänsteresa Tisdag/Onsdag. Sedan är det nog ett måste att ligga i lite hårdträning, snart är det dags för nästa utställning igen (om jag nu kommer med, MOR var lite sen med anmälningen/betalning för att hon var tvungen att först bli medlem i SKK). Men träning kan man väl aldrig få för mycket av, eller?

Igår Onsdag, blev det också lite trixande, men när MOR kom hem så kom hon bara hem för att hämta mig, jag fick följa med henne till jobbet. Det tycker jag är jätteroligt. Det är så många som kommer in och pratar/kelar med mig . MOR verkar bli lite avundsjuk, för annars brukar det vara henne dom vill prata med, men nu kom dom bara för min skull. Jag sköter mig exemplariskt, är lugn & tyst, dock morrade jag lite på Berit när hon stod utanför rummet och pratade med Birgitta, de skall ju inte inte tro att de kan komma så nära utan att komma in och hälsa, nej det går jag inte med på. Alla säger att jag så gärna får komma igen snart och hälsa på.

Tyrus ringde lägligt igår kväll, han behövde springa av sig precis som jag. Vi drog iväg till hundrastgården och där satte vi världens fart. Jag höll ytterspåret och Tyrus höll innerspåret (innerspåret är betydligt kortare för den som inte orkar eller springer lika fort). MOR & Camilla verkade att behöva prata av sig lite, som dom babblade.... dom hade knappt tid att leka med oss. När det var dags att gå hem så nonchalerade vi dom faktiskt lite, vi skall väl inte komma till dom bara för att dom hade babblat färdigt, ah nä, vi kom när vi lekt färdigt.

Låg och funderade lite också igår kväll på varför jag inte varit riktigt på humör, jag undrar om det kan bero på att mycket verkar till att hända inom mig för tillfället, kan det vara att jag börjar bli vuxen? Nä, det tror jag inte, för jag har hört att flattar aldrig blir vuxna! Men MOR säger att det som händer nu är en process som alla måste gå igenom, kan det verkligen vara så?

Ni, lite äldre killar, Tarzan, Guinness, Sigge, känner ni igen er, hade ni också det tufft när ni var i 10-månaders åldern?

Ja, det har väl gått bättre....

om man säger så när vi träffats på tidigare syskonträffar. Vissa mattar var nog inte helt nöjda med våra insatser, många av oss var inte helt koncentrerade på uppgifterna. Det kan ha många förklaringar hörde jag Margareta säga. Så rådet var att bara fortsätta träna, så vi lär väl inte komma undan.

Det var roligt att träffas alla igen. Synd att inte Tex & Castor också kunde vara med. Castor har lite lång resväg och det kan inte passa in i allas kalendrar heller. Fia-Lotta fick följa med denna gång, det fick hon tack vare att Bell & Spot fått stanna hemma. Margareta är definitivt inte orättvis, hennes hundar får turas om.

Det där med apportering är inte lätt. Först skall man hämta en dummy och sedan en annan och det måste ske i en viss ordning, vad spelar det för roll? Konstiga påhitt! Att man sedan också skall lämna den ifrån sig när man äntligen fått stuckit iväg och hämtat den kan jag heller inte riktigt förstå. Men det kanske jag gör en dag då jag "vuxit" till mig lite och kan komma ihåg lite bättre. Ja, ja vi får väl se framöver.

"Vissa" sköter sig i stort sett alltid och är näst intill exemplariska. Det är bra, vi "andra" måste ha några förebilder.

Det är tur att vi har vår egen underbara uppfödare/tränare Margareta, det är guld värt att få träffas med jämna mellanrum och få goda tips & råd och extra träningstillfälle.

Sist men inte minst så vill jag ställa en fråga till dig Enzo, varför gillar du inte mig, var jag inte snäll mot dig när vi växte upp tillsammans, kan jag gottgöra det i så fall på något vis så att vi också kan vara kompisar?

Vad roligt det är att vara två

Jag & Guinness har haft det så roligt ikväll. Vi har varit väldigt stillsamma & skötsamma. Har mest legat och pratat, vi har faktiskt jätte mycket att prata om, en del ytligt men också en del väldigt personliga saker.

Vi har också haft lite dragkamp. Jag måste säga att det känns lite skönt att jag är lite starkare än Guinness trots att jag är yngre än honom. Ni undrar säkert hur jag vet att jag är det,  jo, jag vet det för att jag kan nämligen dra honom över hela golvet, trots att han försöker streta emot allt vad han kan.

Den enda gång som jag blev lite sur/ledsen var när Guinness fick följa med MOR ut i köket. Jag hörde hur hon tog upp mat till honom. Då krafsade jag rejält på köksdörren och det blev inte populärt vill jag lova. Men MOR har lovat att vi skall få äta frukost tillsammans imorgon bitti.

Det första som höll på att hända när vi var ute tillsammans med MOR & FAR var att FAR höll på att trilla. MOR skrattade nästan på sig, det tyckte inte FAR var kul. Men han skulle sett så roligt det såg ut, hade det varit någon annan så hade nog han också skrattat.

Guinness har sin säng med sig, Lena tyckte att han kunde sova inne hos LILLMATTE. Det är helt OK för mig för jag vill helst inte dela med mig av MOR helt & hållet.

Nu skall jag i alla fall gå och lägga mig, skall kolla av med Guinness också. Vill han vara uppe längre så får han hålla FAR sällskap, dom kan snarka ikapp framför TV:n.


Jag längtar tills imorgon kväll...

för då kommer Guinness kompisen och skall leka med mig + att han skall sova över. MOR vill gärna att han får sova här en natt innan vi skall passa honom flera dagar/nätter.

Skulle det inte gå bra så får vi ringa hans matte & husse så får dom komma och hämta honom. MOR sa att så har MOR & FAR fått göra några få gånger med ÄLDRE- & LILLMATTE och deras kompisar när de skulle sova över för 1:a gången. Inget konstigt med det, det kan vara lite läskigt, men jag tror inte att Guinness är någon mes.

Guinness, ring maj när du kommit hem från Göteborg, så kan vi ta en runda i parken först så att vi får rasta av oss lite tillsammans.

PS.1  Lena, MOR har påbörjat "operation städning" redan ikväll, men med allt damm som finns i denna lägenhet så lär hon få fortsätta imorgon, men hon säger att det ordnar sig.

PS. 2 Lena/Torbjörn om ni är riktigt snälla så kan ni få sovmorgon till kl 10 på lördag. Men inte en minut längre för då är risken att jag missar träffen med mina syrror & brossor.

Så har man agerat fotomodell igen...

Jag lovade MOR igår att ställa upp på bild idag i mitt nya täcke och jag håller vad jag lovar.

Vad tycker Ni, klär jag i blått?

110274-71