Idag var Sigge med...

... och tränade. Vi drog iväg i vår bil, inga problem alls att dela plats med honom också i "bagaget". Det blev dock lite mindre utrymme för mig, Sigge tog lite väl stor plats, men jag sa inget, väluppfostrad som jag är!

Varför var Sigge med undrar ni kanske, jo det har visat sig att han också tillhör Lomma Brukshundsklubb precis som jag. Sedan behövde hans matte komma igång och träna lite, hon har legat på latsidan lite väl länge nu tyckte Sigge. Sigge verkade däremot inte ha glömt bort hur man uppför sig bland andra., han skötte sig utmärkt.
 
Träningen gick jättebra, jag fick massor med beröm av MOR både under och efter träningen. Lite synd att vi bara var 4 st.

Det blev lite prat om mig och mina rymningar hörde jag. Dock hörde jag inte riktigt vad det är "dom" tänker göra för att få mig att komma när MOR kallar istället för att jag bara drar iväg till den goda kattmaten. Jag lovar att rapportera... kanske behöver jag allt stöd ja´g kan få.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Visst var vi ganska duktiga alla fyra som var där?Men jag var väldigt nyfiken på den nya stora killen som du hade med dej.Men han verkade snäll i varje fall,det är läskigt om dom morrar o så.

Jag hörde också att dom smidde planer för att få dej att avstå från kattmaten o komma när dina människor kallar.Jag tyckte jag hörde lite dumma saker måste jag säja.Så därför är det nog lika bra att du gör som dom säjer.Eller hur?

2007-02-28 @ 09:08:34
Postat av: Wallander

Sigge é också en bra,snäll & go kille. Lade du förresten märke till hur intresserad han var av din träapport? Men du är jättesnäll som låter oss låna och lära oss hålla i den.

Hörde du också att "dom" pratade om mig och vad som skall hända. Vad sa dom, snälla berätta....

2007-02-28 @ 18:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback