Mina kompisar från "landet" på besök

Konstigt, idag kom Elliot & Lakrits in till mig i stan, det kändes lite underligt, dem brukar jag bara träffa i Lomma. Vi träffades på parkeringen bakom stadsteatern. Promenerade sedan tillsammans bort till utställningsträningen på Baltiskan.

När vi kom in i foajen där träningarna hölls, så hade en träningsgrupp redan startat. Vi fick sitta/ligga och vänta i nästan en hel timme. Vi klarade det jättebra alla tre, vi är faktiskt skitduktiga på att vara passiva. Gruppen innan oss var ganska stökig, hundar som morrade & skällde omvartannat. När det var vår tur så blev vi en lagom grupp om 6 hundar. Allt flöt på väldigt bra. Dock har vi alla lite olika saker vi behöver tänka på:  Jag måste röra mig lite snabbare för att det skall se snyggt ut när jag springer. Elliot, gick det bra för, dock behöver Ann träna på att kontrollera var domaren står... verkade som om hon allt blev lite lurad idag.

Jag gillade "domaren", han fick många pussar av mig, det var helt ok sa han. Så länge jag inte välte honom så fick jag vara hur tillgiven som helst.

Innan vi lämnade baltiskan så gick vi och tittade på rosetterna som man kan få om man både är riktigt duktig och vacker för sin ras. Jag tyckte den röda stora rosetten var jätte fin, men en sådan kan man väl bara drömma om  att få i sina ägor.

När vi kom ut ur dörrarna så bara stöp Marie i "backen", hon snubblade och slog både sitt knä och sin ena hand. Jag hoppas att Lakrits passade upp henne ordentligt när dom kom hem så att hon kan köra till träningen på tisdag.

Tanken var sedan att vi skulle leka av oss lite i rastgården, men där var redan två gubbar med sina hundar och de såg inte ut att dom skulle lämna platsen på en bra stund. Det var synd tyckte jag, jag hade så gärna velat släppa loss tillsammans med Elliototten & Lakrits. Men det var kul att bara få träffa dom! 


Kommentarer
Postat av: Elliot

ha,det låter som du har haft besök av ett par byfånar.Jag tror faktiskt att det såg ut så också först.Vi var helt tokiga och busiga av glädje över att vi skulle gå tillsammans utan att ens träna.Men jag tyckte också att det var konstigt att träffa dej Walle på ett helt annat ställe än vi brukar.Och det var kul o trevligt att jag och Lakrits fick se hur det ser ut där du brukar hålla till.

Till sist vill jag bara säja att du är värsta avslappnings-specialisten.

Javisst blev min matte lurad hihi!Men jag tror att hon ville skoja lite med oss för hon sa till matte att det såg ut som om hon varit med förr i dessa sammanhang.

2007-02-18 @ 20:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback