Idag...

kom Alex & Zingo också och var riktigt sugna på att träna. Kul att träffa dom igen, det var ett bra tag sedan. Vi var bara 4 st inkl Elitotten & mig.
 
Min snuda var mest nere i snön under hela träningspasset. Hade ärligt talat lite svårt för att koncentrera mig. Det som fungerade allra bäst var när vi skulle hoppa över hinder, det tycker jag är skitroligt. Ena gången hade MOR lite problem med att få fram en godsak, jag satt och väntade och väntade, till slut så tog jag mig framåt och ville inget hellre än att hoppa över. Kommandot kom aldrig, så jag hoppade i alla fall. MOR lilla, jag ber om ursäkt men man kan inte vänta hur länge som helst. Men du måste hålla med om att jag är duktig på att hoppa.

Vi tittade lite på Isa när hon tränade att hoppa, hon har kommit ett snäpp längre, hon hoppar över när matte Ulrika fortfarande står kvar, sedan sätter hon sig på andra sidan och väntar på kommandot för att hoppa tillbaka. Det vill jag också lära mig så småningom.

Innan vi åkte hem så fick jag ett par "Kalle Kaniner" av Ann/Ellitott.Jag tackar & bockar! Ann trodde att hon skulle behöva muta mig för att hon fångade in mig i lördags, men se det hade hon inte behövt, jag gillar henne oavsett.

En av kaninerna bar jag stolt upp från garaget, sedan visade jag upp dem för övriga familjen. FAR säger att jag snart har mer leksaker än vad ÄLDREMATTE/LILLMATTE hade när dom var små. Va då, hänger han inte med i svängarna, det är andra tider nu, det hör till att även vi fyrbenta skall ha mycket att roa oss med.

Ps. Tarzan, när din matte kommer på kalas till min FAR imorgon så kommer hon att få en kanin med sig hem till dig också. Men du måste lova att vara rädd om den.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej!Jag tyckte att vi var ganska duktiga ändå igår.Man får vara nöjd med det lilla brukar min matte säja(ganska klokt tycker jag).
Roligt att du tyckte om "ninerna" och det var ju tur att jag hann stoppa min matte innnan hon gav bort hela samligen till den där förskolan.Så när jag föreslog att hon kunde ta undan några till mina kompisar så tyckte hon också att det var ett bra förlag.
Hälsa din "gubbe-människa"o säj grattis på födelsedagen men säj också att han inte ska bry sig så mycket om hur mycket leksaker du har(om du vågar alltså)för om du har många egna saker så behöver du ju inte ta någon annans eller hur?

2007-01-24 @ 17:36:52
Postat av: Wallander

Jag säger bara: GUD VILKEN KLOK HUND DU ÄR ELLIOT!
Jag är så stolt över att få vara din bror.

Jag vet inte om jag vågar säga till FAR, kan vara känsligt att säga emot. Det sägs att män efter en viss ålder inte alltid är så lätta att tas med. Nja, jag får nog allt vakta min tunga lite. Men får jag ett bra tillfälle så... vem vet?

2007-01-24 @ 23:06:03
Postat av: Elliot

Jag har kommit på en sak under dagen.Ibland tar det lite tid innan jag tänkt färdigt förstår du.Men du tror möjligen inte att det är så att din "gubbe-människa"egentligen blev avundsjuk?Han kanske ville ha en själv!Och så blev han lite gnällig för att du fick present när det egentligen var han som fyllde år.Så var det nog!
Säj åt honom att vi kanske har en åt honom också hihi!Om han är snäll och lovar att inte ha itu den.

2007-01-25 @ 17:28:28
Postat av: Wallander

Ellitotten, var inte ledsen över att det ibland tar lite tid innan du tänkt färdigt (jag vet var det kommer ifrån, du behöver inte söka så långt bort...)

Visst jag tror också att det hela rör sig om avundsjuka, det är inte bra ha sådana tendenser. Han köper/får/har jättemånga böcker, då kan väl jag ha jättemånga leksaker, inte mer än rättvist tycker jag.

2007-01-26 @ 12:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback