En eftemiddagsrunda med min...

... bästaste tjejkompis.

Strax efter lunch fick MOR ett samtal från Lakrits matte och de bestämde att vi skulle träffas på Spillepengen så att jag & Lakrits skulle få springa av oss lite.

Vi fick börja med springa lösa på Hundrastplatsen och oj vad vi sprang. Vi träffade först på 2 andra hundar, men vi hade inte riktigt tid med att intressera oss för dom så vi bara drog vidare. För att inte allt det roliga skulle ta så fort slut så åkte våra koppel på och så gav vi oss iväg på en promenix runt skjutbanan. Men när vi kom tillbaka till bilarna så blev i alla fall jag lite paff, vi erbjöds nämligen att ta en runda till på rastplatsen. Så klart tackade vi inte nej. Denna gång fick vi sällskap av 2 andra flattar oxå. Lite besviken blev jag, den bruna hane fattade ett visst tycke för Lakrits och hon verkade att gilla uppvaktningen. Men jag lät dem hålla på och tänkte att hon kommer nog snart tillbaka till vilket hon oxå gjorde.

Lakrits, jag hoppas att du fått en välbehövlig eftermiddagsvila, tyckte att du blev lite väl trött emellanåt. Men om man nästan direkt kommer från ett viltspårsspår som tar på både kropp & knopp så får man visa lite trötthetstecken.

Tänk idag har du fått spåra med Elliot och sedan busa med mig och imorgon skall vi träffas alla och träna apportering hemma hos Vira.

Tack för ett par mysiga eftermiddagstimmar.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var så trevligt att se ett av dina lekställen. Bra för att vara stan! Jag var inte så förtjust i den där brune, tyckte han var lite framfusig men jag är en vänlig själ och tyckte att jag kunde se hur han verkade en liten stund. Du förstår, jag träffar inte så mycket hundar annars som du gör så jag tycker varje möte är spännande. Men det var ju dig jag var med såklart.

Hoppas att den mjuke och du blir bra kompisar. Du får se upp så att inte din MOR lånar honom alltför ofta, hon verkade gillar honom.

2007-11-03 @ 17:13:52
Postat av: Wallander

Roligt att du gillade Spillepengen, där är lagom bra att vara.

MOR har lovat att att jag skall få ha Pelle Jöns för mig själv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback