Guinness...

... undrade om inte han kunde få vara med på en bild på min blogg, visst kan han få det! Han har inte varit helt lätt att fånga på bild, men jag hittade denna härliga sommarbild (där inga kardborrar borrat sig in i svansen ännu).

image263

Kommentarer
Postat av: Guinness matte Lena

Jag kommer precis ihåg vad jag tänkte i just det ögonblicket: "Tror ni verkligen på fullt allvar att jag tänker komma tillbaka med dummyn (som ni har kastat till mig) när jag kan leka och plaska här i vattnet?".

2007-11-17 @ 09:45:30
Postat av: Guinness

Det var naturligtvis inte morsan som skrev. Usch, jag har blivit blogg-rostig!

2007-11-17 @ 09:47:08
Postat av: Enzo

Härlig bild! Det ser riktigt skönt ut och självklart är det bättre att busa i vattnet med dummiesen än att lämna den ifrån sig :).
Själv har jag tränat vattenapportering idag tillsammans med Kavu (jämngammal tik med oss minizar från Coatfloats kennel) men det var is på vattnet där vi skulle vara! Men efter att ha flyttat på oss en bit hittade vi simbart vatten.

2007-11-17 @ 18:31:40
Postat av: Wallander

Guinness, det är inte lätt att hålla tassarna i styr alltid på tangentbordet. Visst kan det bero på lite blogg-rostighet, men himla kul att du är tillbaka!!

Postat av: Wallander

Enzo, tränat vattenapportering idag, brrr säger jag bara...

2007-11-17 @ 18:59:05
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Ingen fara Walle. Man är väl man och ingen mes..... Hi,hi, hi, hade matte läst det här hade hon skrattat. Hon anser att jag är mer tonårsslyngel än man av någon anledning.
Kavu ska på working test nästa helg och hennes husse ville kolla av hennes vattenarbete. Men hon skötte sig jättebra så jag tror hennes husse blev lite lugnad. Kan ni tänka er, hon STANNAR och vänder tillbaka när hennes husse säger nej! Hörde något om att hon var mer mogen än jag..... Hmmmmmmmm.

2007-11-17 @ 20:58:07
Postat av: Wallander

Ha ha Enzo, det var faktiskt riktigt kuligt sagt. Jag tror faktiskt oxå lite mer på att vi fortfarande är mer slynglar än män, så din matte har nog rätt för en gångs skull.

Den där Kavu verkar vara en väluppfostrad tjej... är hon din girlfriend?

2007-11-18 @ 00:23:12
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Walle då, nu rodnar jag... Inte är Kavu min tjej fast hon är jätte söt. Suck! Tror inte jag vågar sätta in en stöt heller för hon har tre "syskon" hemma. Två av dem är stora mörka schäfrar och jag vill nog vara säker på att vara erkänd som pojkvän av dem först!! Titta på www.16tassar.se så förstår ni min försiktighet.
Det är dessuotm lite pinsamt att tänka på första gången jag träffade Kavu. Då var vi 3-4 mån gamla och mitt uppförande var kanske inte riktigt bra. Men hon var så himla retlig!

2007-11-18 @ 12:07:47
Postat av: Wallander

Enzo, sånt som hänt för mer än ett år tillbaka måste bara vara presiberat. Kör hört, lägg in stöten och se vad som händer. Jag tyckte inte dom där schäfrarna såg så farliga ut.

2007-11-18 @ 20:54:18
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback