Nyfriserad...

... & snygg, man kan ju inte se ut hur som helst i jul eller när ÄLDREMATTE kommer hem från Thailand imorgon!

Nu har MOR bestämt sig för att även lära sig frisera mig lite, men bara till husbehov.  Skulle det bli tal om utställning någongång igen i framtiden så accepterar jag inte att bli klippt av MOR, då krävs det proffessionell hjälp.

Men ikväll så bar det av till gamla frissan (Margareta alltså) som noga övervakade när MOR satte saxen i mig. Nä inte i självaste mig, i pälsen menade jag så klart. För att vara första gången så måste jag nog ge MOR en eloge trots allt, Margareta behövde bara putsa till lite här och var innan vi blev utsläppta. Men MOR var lite bakvänd med saxen emellanåt, hon borde bli vänsterhänt som Margareta istället för då verkade det till att gå mycket lättare.

Hur som helst, det var väldans skönt att bli av med all den där lixom fluffiga pälsen, framför allt var det skönt när lejonmanen försvann.

När det gäller mitt svanseri så är det mycket mycket bättre redan idag. Det beror säkert på alla krya-på-dig-hälsningar från er.

Kommentarer
Postat av: Vira

Hej, Walle!

Vilken tur att du är bra igen!

Jag vet vad det vill säga att få vattensvans. Usch, vad ont det gör!

Jag har lärt mig ett knep för att undvika det. Jag sätter mig på mattes fot. I början drog hon undan foten men nu gör hon tvärtom när det är kallt och blött. Prova nästa gång!

2008-12-16 @ 17:27:49
Postat av: Anonym

Walle,

din MOR är mycket läraktig. Hon kommer nog att gå långt tror jag. Du var tjusig som få när du lämnade Åkarp och så kommer du säkert att alltid vara.

kram Margareta

Postat av: Wallander

Vira, jag skall försöka pröva ditt tips annars får jag väl försöka be MOR införskaffa ett sitt/liggunderlag.

2008-12-16 @ 21:21:56
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: MOR Helene

Margareta, du är allt snäller du... :-)

2008-12-16 @ 21:29:34
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback