Ikväll...

... har jag saknat MOR.

Efter jobbet kom hon bara hemom och pussade lite på mig, sedan tog hon bilnycklarna och stack iväg igen.

När jag & FAR var ute på kvällsrundan så hör jag plötsligt bara MORS röst som säger skall ni åka med. Jag letade och letade men hittade henne inte. Men när vi går ner i garaget så förstår jag att hon ställt frågan från bilen och när jag blir löskopplad så känner jag MORS doft på långt avstånd. Gissa om jag kutade fort genom garaget?

Inte nog med att hon varit borta hela kvällen,  hon hade oxå fräckheten att komma hem och sprida jättemycket mamma Jizza + lite Bell & Spott dofter omkring sig.

Jag var bara tvungen att fråga vad hon gjort hemma hos dom, man måste fråga för att få veta... Tydligen så hade det smidits lite tävlingsplaner inför kommande vår. Låter riktigt spännande & roligt. Tur att det är långt till nästa vår!!!!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det är jättetrist när man blir lämnad så på kvällen tycker jag. Nu var du ju inte själv men ändå... Fast kul att din Mor hade trevligt och planerade. Ibland får man offra sig...

Postat av: Enzo

Ja, jag hörde att matte gnällde här hemma om att hon skulle träffat bl a MOR men fick jobba i stället. Tävlingsplaner har matte inte nämnt för mig. Men hon kanske smider planer i det dolda? Ska du ut och tävla så ska minsann jag också!

2008-10-24 @ 17:01:41
Postat av: Wallander

Det är rätt Enzo, ställ krav på din matte!

2008-10-25 @ 17:50:53
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback