Det är så...

.... härligt att gå i skogen... skogen!

Vädret har varit strålande fint idag, klarblå himmel och sol. Då kan man ju bara inte sitta inne, så FAR & jag drog till Bokskogen. Snacka om att vi blev överraskade... där fanns massor utav snö.

FAR glömde kameran, men jag tror inte att han hade hunnit fånga mig på bild ändå för fy farao vad jag sprang i en hel timme minst.

Kvällen för övrigt har varit lugn, FAR har sett på spåret och MOR somnade som vanligt i soffan.

Nu sitter jag upp och väntar på LILLMATTE som är ute och festar... jag har lovat MOR & FAR att ha lite koll på när hon kommer hem och så.

Imorgon är det jaktträningsdax igen... viltet ligger på tining i köket och jag kollar av med jämna mellanrum så att det ligger kvar.

Kommentarer
Postat av: Gazton

=) Vet precis hur det är att hålla koll på lillmattar, har en med kille som man måste hålla koll på.

Lycka till på jaktträningen!

Tazz Gazton

Postat av: Lotta

Gu så härligt att kunna gå i skogen och jaktträna;) här e kallt och metervis med snö, vi får nöja oss med att planera för våren:)



Ha en underbar alla hjärtansdag!

Kramiz

2009-02-14 @ 09:17:20
URL: http://web.comhem.se/~u60531231/
Postat av: Helena & ViljaH

Skönt för MOR och FAR att du har koll så lillmatte kommer hem ordentligt!! Helene.......om du tänker skicka harpluttar från Skåne så är det bra om du lägger i en kylklamp så de håller sig frysta.......de är lättast att hantera i fryst form :-) KRAM & ha en härlig alla hjärtans dag!

2009-02-14 @ 10:28:42
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Vira

Vilken härlig vinterdag att ha träning på!

Du och jag får väl fortsätta träna på att ta upp viltet lite snabbare och inte tappa taget förrän vi avlämnat ordentligt. Åtminstone tycks våra mattar kräva det.

Nu ligger jag och vilar skönt i min biabäd. Efter träningen i Lomma fick Funny och jag följa med Per och matte på en 5-km skidrunda!

Härligt tyckte vi alla fyra!

2009-02-14 @ 17:05:18
Postat av: Enzo

Eeeeeh Vira, skidrunda? Åkte matte och Per rullskidor? Ni som bor så långt söderut kan ju inte ha snö om inte vi i "norr" har det.

Själv har jag varit på kurs,njutit av vädret, gnagt på grenarna matte klippt ner från äppelträdet, studerat vintergäcken i den bruna jorden i rabatten och tillsammans med husse funderat på om det är påsk- eller pingstliljor som sticker upp ur jorden vid äppelträdet.

2009-02-14 @ 22:07:02
Postat av: Tyra

Kanon att du har koll på lillmatte, vet hur det känns!!! Man har så mycket att stå i på helgerna!! Måste ju se till så att alla blir nattade i sängen ordentligt!



Hoppas ni fått en härlig alla hjärtans dag!



Kram



Agneta & Tyra



Ps Vi ser fram emot rapporten från jaktträningen!!! Ds /An

2009-02-14 @ 22:26:15
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback