Imorse...

... sa MOR att vi skulle åka till Lomma & träna ikväll. Men när MOR kom hem så gällde tydligen inte det som sas imorse. Hon skyllde på att det regnade.... men vänta nu, det har väl inte hon bangat för förut. Nä mycket riktigt, det kröp fram senare att hon var lite hängig, frusen & trött. Men gå på stan med LILLMATTE eftermaten det kunde hon minsann, hyggligt, jag skall komma ihåg detta då hon vill ha promenadsällskap en dag/kväll då jag har det som mysigast i bian.

Men min kväll blev en höjdpunkt i alla fall. LILLMATTES kompis kom hit och hade med sig det största örat jag sett i mina dar och med detta var jag så klart sysselsatt väldans länge. Tack Rebecca, det var riktigt smarrigt.

Imorgon är det fredag igen och glädjande är att MOR skall arbeta hemifrån, hon måste tydligen ha lite lugn & ro för att förbereda nästa veckas kursmaterial.

Nu skall jag balja i mig lite vatten innan det är LILLMATTES säng som gäller, det där smarriga örat blev man riktigt törstig av (men det var det värt).

Kommentarer
Postat av: Tyra

Men vilka toppenkompisar lillmatte har!!! Öron är det bästa jag vet!!!



Jo här är det hur mycket snö som helst, igår då matte for hem från jobbet så såg hon en skoter på en äng som hade kört på sidan av skoterleden och han hade det inte lätt. Fast, nergrävd mitt på lindan långt ifrån skoterspåret och det var bara styret som syntes!!! Resten var under snö. Han satt och ringde i mobiltelefonen he heee antagligen för bärgning.



Matte gömde mina dummisar djupt i snön igår. Första gången jag blev skickad på linjetag in i en snödriva, så trodde jag matte drev med mig, söksignal mitt i drivan, men där var ju inget???? Hon fortsatte dock att drilla och jag tänkte att ok jag börjar gräva då och vips så kom det fram en dummis. Hon e konstig min matte, gräva ner dummisar under snön???? Nåja nästa gång hade jag ju kopplat på snoken lite hårdare på en gång och då var det hur enkelt som helst!



Kram



/Tyra

Postat av: Vilja

Taskigt av mate att bara ändra sig sådär....men så är dom där mattarna!! Nospussar från Vilja

2009-02-27 @ 09:13:20
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Lakrits

Jag spanade och spanade efter er i Lomma men ingen Walle och MOR kom. Så kan det gå. Men det kommer fler träningsdagar. Men lite tjaskigt av din MOR att gå på stan! Jag menar...det måste ju vara mycket jobbigare än att åka till Lomma och träna.

2009-02-27 @ 23:32:11
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback