Lyckad...

... förmiddagsträning.

Kl 10 hade vi bestämt träff med Elliot & Ann och direkt drog vi oss in i skogens mörkaste delar för att inte bli alldeles för varma innan vi ens börjat vårt lilla träningspass.
 
Vi fick börja med viltsök och båda kopplade på näsorna direkt, snabbt fann vi vad vi sökte, snabbt plockade vi upp både fåglar och ninisar och sedan var det direkt in med dom för att få ge sig ut igen.Två omgångar fick vi ta och vi fördelade antalet lika, precis som man skall göra när man är syskon.

Sedan tog vi en drickepaus innan vi fick hämta två markeringar uppför en liten backe och över en stig. Detta gick lika snabbt och ordentligt till. Medans E jobbade så låg jag stillsamt kvar och vise versa.

Drickepaus igen, väldigt viktigt i sådan här värme har MOR sagt. Jag brukar inte så gärna vilja dricka när vi är ute... men idag smakade det riktigt gott.

Sista övningen för idag blev en dirigering, den gick men inte så spikrakt som jag tror att MOR önskat, men men det är lätt att bli lite vinglig (eller vimsig) när det är varmt. Innan vi vände tillbaka till bilarna så hade vi en liten snackestund och samlade på oss lite nya krafter.

Jag måste säga att E var jätteduktig, han är ju faktiskt inte så van vid vilt. Jag tror minsann att vi med gemensamma krafter skall kunna övertala hans matte till att dom skall följa med till Danmark till hösten.

Eftermiddagen har bara bestått av två timmars middagsömn för mig, Beck & MOR, lite fontänbad, mat och vila igen. Men nu skall vi bege oss iväg för att träffa Lakkan & Marie och ta oss ETT välbehövligt kvällsdopp eller förresten det blir nog FLERA dopp!

So long!
 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja visst var vi duktiga o snabba med tanke på värmen =)

Jag tyckte att det var jättekul nu när det bara var vi två,tror att det var för att jag ville impa på dej haha!

Så de kan vi göra om fler gånger tycker jag...

Kramizar från

E

2009-07-04 @ 19:50:55
Postat av: Karin och Wilma

Bra träning i värmen, tur att ni fick ett avsvalkande bad sen :-)

Postat av: Helena

Härligt med lite vilträning i sommarvärmen.....med alla mumsiga spyflugor, hehe :-) Duktiga ni som tagit fram vilt......skulle vi också behöva men jag är för lat. Kram kram

2009-07-05 @ 09:05:24
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback