Agillity - rolig upplevelse

I söndags tog LILLMATTE & Niklas med mig till Limhamnsfältet. Först fick jag springa & leka av mig. Därefter så tog dom med mig till Agillity banan. Det var skitkul. För att vara 1:a gången så klarade jag det alldeles utmärkt utan att skryta.

Lite bildbevis:

110274-46

110274-45

110274-47

110274-48

110274-49

Niklas, jag hoppas att vi kan göra om det snart igen.





Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!

Kul att du gillar agility. Jag har också testat ett par gånger. Jag skulle jättegärna vilja gå på kurs, men jag tror att man måste vara 1 år för att få göra alla grejorna. Kanske till våren? När fyller du år?

Vad skönt att du inte är arg på mig. Jag längar alltid till lördag när vi ska spåra men nu längtar ag till söndag också när jag ska få komma och leka hos dig.

Det är inte bara jag som är spattig hemma. Jag tror att min matte också tycker att det är lite jobbigt. Hon är så trött, så trött och ibland gråtfärdig för minsta lilla.

Jag har lärt mig ett nytt trick förresten. Jag har kommit på att om jag ställer mig på bakbenen så blir jag väldigt lång och får en enorm räckvidd. Jag har hittat både det ena och det andra roliga att leka med på högre höjder. Men jag kan bara göra det när ingen ser för annars får jag skäll.

Ses på lördag, kompis!
Guinness

2006-11-21 @ 22:26:07
Postat av: Wallander

Halloj,
Vad kul att du också gillar det. Vi kanske kan åka till Limhamnsfältet tillsammans någon dag efter att ni kommit iordning i er nya lägenhet.

Du kanske skall ligga lite lågt ett tag, med dina nya trick, matte behöver lite lugn & ro.

Hörde att du tagit dig över ett ganska högt staket idag, är du inte rädd för att skada dig? För tänk på om du skulle göra det då är det jätte mycket som du inte kommer att kunna göra, t ex leka med mig, spåra m.m.

Lova mig att ta hand om din matte, hon behöver extra mycket kärlek. Jag tänker ge henne en extra puss när jag träffar henne nästa gång.

2006-11-22 @ 21:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback