Nu kan nog MOR pusta ut...

lite, för jag tror att jag tänker lägga av med tramseriet att strejka när jag skall hoppa in i bilen när vi är på väg hem från något/någon. Det känns mycket bättre när MOR inte får stå och tjata på mig + att MOR sparar sin onda rygg (det är viktigt att hon blir bra för annars kanske hon inte kan träna med mig och det vill kag att hon skall kunna).

Att hoppa in i bilen nere i garaget har funkat bra nu ett tag. Men när jag har visst att det var dags att hoppa in för att åka hem så har jag varit svårflörtad. 

Men eftersom att jag haft en så bra dag idag så hoppade jag in efter träningen lätt som en plätt. Ärligt talat så var det också lite för att impa på Vira, hon gick förbi precis när jag skulle hoppa in, men det behöver inte MOR få reda på.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hrm,jag tycker de va ganska onödigt att prata om de där.Hoppa in i bilen själv,usch o fy.De vill inte jag i varje fall e inte ens säker på att jag tänker göra det i framtiden heller....men då blir det väl ett farligt liv förstås och en massa gnäll typ;du e stor nu,för tung att hålla på att lyfta osv.

2006-11-29 @ 22:49:51
Postat av: Enzo

Vad är det här??? Hoppa in i bilen!!! Du gör väl inte det utan att du i alla fall får godis eller något?? Matte har försökt lura mig med godis men mig mutar man inte. Hrrmmm, inte när det gäller bilåkning i alla fall. Det räcker att jag luktar på bilnyckeln inne i huset så får jag rysningar och mår illa.

Nej, varför ska jag åka bil när vi kan ta världens mysigaste promenad längs Rönneå här hemma??? Bor man strandnära enligt Skatteverket så gör man... Förresten ska man vara miljövänlig och inte köra så mycket bil. Eftersom matte vet att jag mår dåligt av bilåkning så går vi mycket mer här i sta´n och då har ju jag gjort mitt för miljön, eller hur?

2006-11-29 @ 23:11:29
Postat av: Elliot

Ja du Enzo,den som åtminstone kunde skylla på att man mår dåligt av att åka bil.Nä du inte ens de har jag att komma med som agument!Då hade man i varje fall fått lite förståelse=).Nu e man bara dum o tjurig(enligt matte alltså) =( .Ja vet!Vi skyller på vår mamma Jizza!Hon lär också ha varit tjurig i sin ungdom enl.en säker källa.

2006-11-30 @ 18:36:51
Postat av: Wallander

Kära bröder, jag lovar er att det är så skönt att slippa allt tjat. Jag har också fått höra att jag är för stor & tung och att det gör ont i MORs rygg mm.

Enzo, jag förstår att du tycker det är jobbigt för att du inte mår bra av att åka bil, men ibland måste man göra det och det hela går mycket snabbare utan protester. Jag förstår att du inte tar emot mutor, din matte borde förstå att du mår mer illa då. Ett tips så där från mig till dig är att strunta i att lukta på bilnyckeln så besparar du illamåendet lite grann.

Låter otroligt mysigt med era promenader, jag hade också föredragit dom framför bilåkandet. Men jag åker inte heller så mycket bil, blir oftast inte mer 2-3 gånger/vecka.

Elliot, jag håller faktiskt med din matte lite grann, lite tjurig är du allt. Jag vet att du kan, men trilskas ska du. Lite lågt också att skylla på Jizza, hon är en tik och dom får lov att vara lite mesiga. Men jag tycker att vi grabbar nu sätter igång och visar att vi börjar bli stora killar.

Ps. Jag har börjat pröva att lyfta lite på kissebenet, men det är svårt att hålla balansen tycker jag. Hur går det för er?

2006-11-30 @ 22:49:19
Postat av: Enzo

Tack för ditt svar Wallander, det känns bra att ha sina brorsor att prata med om allt viktigt som händer här i livet.

Jag får erkänna att när matte säger att vi ska åka till mormor och morfar så går jag ända fram till bilen och viftar lite på svansen. Men bara lite för jag gillar ju inte det där med bil. Fast att vara hos mormor och morfar är kul. Där finns stora hagar som jag får springa lös i och en alldeles egen skog med mycket mysigt brunt vatten att plaska i. Fast mormor blir jättesur då och skäller på morfar för att han inte haft bättre ordning på mig. Tydligen har det något med lukten på det här bruna vattnet också att göra...

Jag har provat att lyfta lite på benet men det går inte riktigt. Men ett tips för att öva är att luta sig t ex åt vänster så mycket ni kan utan att lyfta höger bakben. Men får en rätt cool ställning då och är det lite gräs runt tassarna så kan det ju se ut som om man lyfter liiiiite på baktassen.

2006-11-30 @ 23:45:19
Postat av: Elliot

Hej killar!Tänkte bara lämna en liten rapport om hur det går för mej med bakbenslyftande.Jag säjer bara de;Rätt nöjd själv!För de mesta går det lysande men....inte alltid.Och de där med att kissa upp mot något,de tycker jag verkar ohygieniskt men...de betyder ju att vi snart måste prova,ju.

2006-12-01 @ 12:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback