Igår var det en dag som inte var som....

... vanligt.

Kungen av Magistratsparken (Sigge) var här hos mig från lunch och framåt. Hans Matte & Husse var visst på någon typ av "suparresa" eller vinprovning kanske det var.

Sigge bangade inte alls för att vara hos oss LINDEBLADARE, han fann sig ganska snabbt till rätta. Vi lekte lite, busade lite, sov lite men framför allt så vaktade Sigge oss alla och jag gjorde mitt bästa för att hjälpa till.

När vi var ute tillsammans så skötte vi oss exemplariskt, inga problem att promenera med oss 2 ihop. Äta kunde vi också utan att ens försöka närma oss varandras matskålar.

Det enda som jag inte tyckte var riktigt bra var att vi inget gottigottgott fick, inte ens gnaga ben. Sigge är för tillfället väldigt hårt hållen, han får bara äta sitt special torrfoder. Det är lite synd om honom också, han är nog också allergisk mot något. Men jag hoppas snart att både han och Guinness blir riktigt friska igen.

Jag, MOR & FAR var hembjudna till familjen Guinness & Co, så vi lämnade Sigge med LILLMATTE & Niklas strax innan 19. LILLMATTE berättade sedan att det hade Sigge absolut inget emot, han fick all uppmärksamhet och det hade tydligen blivit mycket lekande av.

Jag tror nog att Sigge kan tänka sig att komma hit fler gånger och det får han mer än gärna.

Hur var min kväll då? Jo, faktiskt nästan som rena julafton. Lena hann inte öppna ytterdörren förräns jag for som en raket ut i köket och åt upp Guinness mat. Det är ett superbra ställe, där står alltid mat framme och jag har hört att man skall passa på att äta när det bjuds (det har FAR sagt). Sedan hade Guinness en gedigen hög med tuggben i sin leksaksbytta, det var bara att gå dit och byta när man ville.
DET ÄR ETT VERKLIGT BRA & TREVLIGT STÄLLE ATT KOMMA TILL.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Walle vad är detta du skriver om?När ska du skriva om DET!Jag menar det som hände idag!Jag har ju redan varit inne på vår uppfödares gästbok och skrivit där.

Pussingar o kramizar....

2007-04-29 @ 20:35:25
Postat av: Wallander

Man måste ta allt eftersom, dag för dag annars blir det lite fel. Men nu finns DET där!!!

Du Elliototten, tur att vi kan nätpussas.

2007-04-29 @ 21:52:18
Postat av: Sigge

Hej Walle!
Ursäkta att det har dröjt så länge innan jag har skrivit här, vi har varit utan dator hemma. TACK för att jag fick vara hos dig & din familj medan mina tvåbeningar var i Danmark och handlade (och drack!) vin. Jag tycker vi hade det jättemysigt! Kul att hinna snacka lite mer än vad vi gör när vi ses i parken så vi kan lära känna varandra lite bättre. Det är skönt att ha en kompis på nära håll. Många fina leksaker hade du också! Oj då, vaktade jag tyckte ni... inte för mycket hoppas jag.

När matte hämtade mig gick vi tillsammans med min andra flattekompis Nemos husse och hämtade Nemo som också hade varit hos en hundkompis över dagen. Så fick jag leka lite med honom också - en mysig dag med massa hundkompisar! Efter det sov jag gott!

Matte & husse hälsar och tackar för att ni ville ta hand om mig och att om du vill vara hos mig någon dag ifall din familj ska iväg på något där hundar inte får följa med är det bara att ringa!
/Sigge

2007-05-09 @ 16:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback